Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
ama extra ücret almıyorlar:)
Almaz mı hepsinin ücreti var sonuçta kampanya, paket ya da tarife içine koydukları için ücret vermemişsin gibi görünüyor. Hattında lira olmadan ya da tarifesiz-paketsiz faturalı hattan görüntülü aramayı kullan bakalım arayabilecek misin ya da faturana işlem ücreti yansımayacak mı ? :)
Ayrıca wechat video arama ücretsiz kullanabilirsin. :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
ben daha önce çok kullandım görüntülü konuşma yı tarifene göre kontör gidiyor mesela bende vodafone var vodafone lularla arama başı 40 krş görüntülü konuşma yapınca da aynısı gidiyor ne internetten ne başka yerden bişey gitmiyordu. Daha 2 ay öncesine kadar 2.ci telim android di ve kullanıyordum

csH

csH

Üye
5800 kullanırken görüntülü görüşme yaptığımda normal sesli arama yapıyorum gibi ücret alıyorlardı :hmmm

beats

beats

Üye
5800 kullanırken görüntülü görüşme yaptığımda normal sesli arama yapıyorum gibi ücret alıyorlardı :hmmm

Avea kullanıyorsun sanırım durum aynı sesli aramayla aynı ücret, ama senin de dediğin gibi ücret alınıyor ücretsiz diye birşey yok. :) Neyse konu yine konu dışına çıktı. :) Uyarı gelmeden :ok2:

Son düzenleme:
csH

csH

Üye

Avea kullanıyorsun sanırım durum aynı seli aramayla aynı ücret, ama senin de dediğin gibi ücret alınıyor ücretsiz diye birşey yok. :) Neyse konu yine konu dışına çıktı. :) Uyarı gelmeden :ok2:
e yani ücretsiz konuşacak değiliz ya :)sonuçta wi fi üzerinden konuşurken de o internet için para veriyoruz ya da telefondan internet paketini almak için:)avea kullanmıyorum 2 aylık bi deneyimim oldu pek memnun kalmadım vodafone a geçtim

dakamon

dakamon

Üye
Sızıntı falan olması ihtimali nedir şu aralar? @Sensation @bulutsuzgece

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Dirext3D 12 desteği geliyormuş :)

Lumia 925 ile gönderildi.

Rainesto

Rainesto

Üye
11 gün

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

gkhnsrck

gkhnsrck

Üye
sizintilarda hic gormedim bu sarj yüzdesi hakkinda bi gelisme varmi acaba 8.1 ile gelecekmi en dandik androit telde bile var bunu yapmak bu kadar zor olmamali

PureFood

PureFood

Üye
sizintilarda hic gormedim bu sarj yüzdesi hakkinda bi gelisme varmi acaba 8.1 ile gelecekmi en dandik androit telde bile var bunu yapmak bu kadar zor olmamali

Var, bildirim çubuğunu açınca gözüküyordu :)

MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood ve turbocore

Üst Alt