ondan değil boş konuşuyoruz .DYok kurallarda bişey yok ama maşallah gülücükler .. .
.
Yok kurallarda bişey yok ama maşallah gülücükler .. .
.
dikkat ediyorum bugün fazla kaçtı @karahan94 arkadaşımızınkide az sayılmaz. uyarın için tşk.İfade kirliliği konusunda defalarca uyarmıştık.
Aslında mağazayı da daha şekilli gösterişli ya da renkli yapabilirler...
MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.
birazdan ban yicez![]()
Modumuzu kızdırdın bak karahan94 çok ayıp. senin yüzünden gülüş fazla oldu şaka şaka herneyse biz özelden devam edelim kardeşim en güzeli .ondan değil boş konuşuyoruz .D
.
Tamamdır Sorun Yok Zaten Az Kullanıyordum Ama Bugün Fazla Kaçtı...Lütfen aşırı ve gereksiz ifade kullanmamaya özen gösterelim.
özür dilerim , bir daha olmazLütfen aşırı ve gereksiz ifade kullanmamaya özen gösterelim.

Afferin özele gelözür dilerim , bir daha olmaz![]()

Gelebileceği söylendi kesinlik yok.lumialar için şebeke üzerindeen görüntülu görüşme gibi bir şey gelecek mi
zaten görüntülü görüşme artık Tango ve Skype gibi internet bağlantısı gerektiren akıllı telefon uygulamalarından yapılacak.lumialar için şebeke üzerindeen görüntülu görüşme gibi bir şey gelecek mi
iyi güzel de internet yoksa ne yapacazzaten görüntülü görüşme artık Tango ve Skype gibi internet bağlantısı gerektiren akıllı telefon uygulamalarından yapılacak.
Sırf bu yüzden almıyorumŞebekeden video arama yapıldığında mobil internet kullanıyor yine.iyi güzel de internet yoksa ne yapacazSırf bu yüzden almıyorum

ama extra ücret almıyorlarŞebekeden video arama yapıldığında mobil internet kullanıyor yine.![]()