Ozamana Kadar Benim Telefonda Gelmiş Olur Heralde Bugün Tamire Alınmış .2 nisana az kaldı bugunude saymazsak 13 gün
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
.ben yollamıcam yaOzamana Kadar Benim Telefonda Gelmiş Olur Heralde Bugün Tamire Alınmış ..
benim tel azıcık ıslandı sesin kaynağı kameraya kaçan su olabilir mi ?Kameranın içinemi girdi girdiyse ondan olabilir ancak kameraya çok zor girmesi girseydi buharlaşırdı kamera diye tahmin ediyorum kardeşimben yollamıcam yabenim tel azıcık ıslandı sesin kaynağı kameraya kaçan su olabilir mi ?

Karıncalanma sorunu çok var ama düzeltirler diye düşünüyorum çünkü sürpriz microsoft camera türkçe kamera geliyorŞu kamerayı düzeltseler bi dahada bişe istemem![]()

inş "Karıncalanma sorunu çok var ama düzeltirler diye düşünüyorum çünkü sürpriz microsoft camera türkçe kamera geliyor![]()
"Gönder servise en iyisi belki şansına değişime denk gelir sonuçta birşey olmaz dün bende korkmuştum ama bugün gayet iyiyim ya Allahın İzniyle sağ salim gelirse cihaz.Kameraya girse şimdiye bozulurdu kamera ya aynen düzelmedi gitti

wp 8.1 den sonra yollim benGönder servise en iyisi belki şansına değişime denk gelir sonuçta birşey olmaz dün bende korkmuştum ama bugün gayet iyiyim ya Allahın İzniyle sağ salim gelirse cihaz.![]()

o zaman göndermek istemeyebilirsinwp 8.1 den sonra yollim ben![]()

Ben yolladım o zamana kadarda gelir zaten test ederim bakalım neler değişmiş diye ama eğer bir eksikle gelirse saydırmak serbest olur okadar diyim sanawp 8.1 den sonra yollim ben![]()
.aynen ya wp 8.1 den sonra 31 mp lik kamerayı merak ediyorumo zaman göndermek istemeyebilirsin![]()
aynen ya eksik gelince deli olurum benBen yolladım o zamana kadarda gelir zaten test ederim bakalım neler değişmiş diye ama eğer bir eksikle gelirse saydırmak serbest olur okadar diyim sana.

Bi bakıyon final sürümü 3 gb ram ore more ile geliyoraynen ya wp 8.1 den sonra 31 mp lik kamerayı merak ediyorum
aynen ya eksik gelince deli olurum ben![]()

imkansızBi bakıyon final sürümü 3 gb ram ore more ile geliyor![]()

HAHAHAH Aynen daha 3gb li yok ama şöyle olabilir windows phone 9 sadece 5 gb ram ore more diyebilirimkansız![]()

birazdan ban yicezHAHAHAH Aynen daha 3gb li yok ama şöyle olabilir windows phone 9 sadece 5 gb ram ore more diyebilir![]()

Yok kurallarda bişey yok ama maşallah gülücükler .birazdan ban yicez![]()
. .
.