ArMaGeDdOn_87
Üye
Microsoft tarafından ilkbaharda yayınlancak diye açıklama yapıldıFinal ağustosta anca gelir![]()
Microsoft tarafından ilkbaharda yayınlancak diye açıklama yapıldıFinal ağustosta anca gelir![]()
inşallah bekliyoruzayrıca OTA güncellemesi de 15-20 nisan gibi başlar diye düşünüyorum
![]()
zaten 930 19 nisanda tanıtılacak
8.1 Li ilk cihazlardan olacak onlar piyasaya sürülmeye başlayınca diğer cihazlara verilmeye başlanır diye düşünüyorum 
evet açıklamaya göre konuşuyorum ve bu sefer durum gerçekten farklı,bu güncellemenin bir an önce kullanıcılara ulaşması lazımMart - Mayıs arası yani
Ericsson A1018 ile Gönderildi
valla benim tahminim öyleoyle bir şey olsun dişimi kırarımzaten 930 19 nisanda tanıtılacak
8.1 Li ilk cihazlardan olacak onlar piyasaya sürülmeye başlayınca diğer cihazlara verilmeye başlanır diye düşünüyorum
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

inşallah 8.5 ada aynısını derizNe çabuk geçti be daha 2013 teyken Windows Phone 8.1 Nisanda gelecek haberleri vardı....![]()

valla isterimİster misiniz nisan da kararlı sürüm verip şaşırtsınlar bizi.
Ericsson A1018 ile Gönderildi

haaa evet bide o var l925 kullanıyorum hafıza dolu olduğu zaman yavaşlama ve takılmalar yaşıyorum be bu canımı sıkıyorOyunlarda veya özellikle IE de başlangıca dönüp tekrar geldikten sonra gelen "Sürdürülüyor..." gibi yazılar hakkında bir gelişme var mı? Şöyle azıcık ucundan ipucu verseniz.![]()