Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
bana kalırsa sızıntılardan ekstra olarak özellikler mutlaka gelecektir
Zaten daniel rubinho(wp central editörü) şöyle bir şey dedi; 8.1 de bu sızıntılardan fazlası var wp ekibi çok çalıştı bırakalımda bunun keyfini sürsünler demişti tom waren i de etiketleyerek mesajında :) Yani sızıntılardan fazlası kesinlikle olacak :) daha çok özellik :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Nokia Black güncellemesinde klasörler uygulamasından hiç haberimiz olmamıştı mesela onun gibi

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Topu topu 13 gün #direnwindows8phone

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
whatsapp için ay sonu diyorlar ama haftaya da gelebilir bakalım

turbocore

turbocore

Üye
Bence whatsapp i bu ay sonu vericekler insallah erken verirler de bir an once kavusursunuz :-)

capkino06

Üye
Candy crush saga da mart sonu denilmişti :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
nawzil'e göre ay sonu verilecek whatsapp.. windows 8 preview de 2 nisan da bizimle

meneleos

Üye
geçenlerde visual studiodan profil daveti gelmişti, gelenler varsa hatırlar. o davetiyeyle profil açtıktan sonra sdk 8.1'de 16 Mart'a kadar olan süre kayboldu. Şuan süresiz olarak gözüküyor, bu konuda bi açıklama var mı ? Yada şu son güncellemeyle tarihin yazdığı yer mi değişti, bulamadım bi türlü.

blackcemre

Üye
Bu kadar düşük donanımlara bile destek veriyor niye wp 7.8 kullanan telefonlara güncellemeyi vermiyor.

...decode...

...decode...

Üye
Bu kadar düşük donanımlara bile destek veriyor niye wp 7.8 kullanan telefonlara güncellemeyi vermiyor.
Çünkü Windows Phone 7'nin altyapı kerneliyle (WP7 CE kerneli) Windows Phone 8'in altyapı kernelleri (WP8 NT kerneli) farklı. Yani kerneller farklı olmasaydı WP 7.8 kullanan telefonların da bir şansı olabilirdi 8'e geçmek için.

dakamon

dakamon

Üye
Bari şu Developer sürümünde çok eksik ve sorun olmasa ya :/ her güncellemede telefona Flash atmak zorunda kalmayalım :)

ON9

ON9

Üye
Bari şu Developer sürümünde çok eksik ve sorun olmasa ya :/ her güncellemede telefona Flash atmak zorunda kalmayalım :)

güncellemelerden önce flash mı atıyonuz? gerçi format mantığı gibi. geride a(r)tık dosya kalmasın mantığı sanırım. gerçi hatırladığım kadarıyla 1 kez yapmıştım galiba ben de.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Zaten daniel rubinho(wp central editörü) şöyle bir şey dedi; 8.1 de bu sızıntılardan fazlası var wp ekibi çok çalıştı bırakalımda bunun keyfini sürsünler demişti tom waren i de etiketleyerek mesajında :) Yani sızıntılardan fazlası kesinlikle olacak :) daha çok özellik :)
inşallah bekliyoruz :) ayrıca OTA güncellemesi de 15-20 nisan gibi başlar diye düşünüyorum :)

Rainesto

Rainesto

Üye
bu günü saymazsak 2 hafta var

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Kararlı sürüm için diyorsanız nisan imkansız. :)

Ericsson A1018 ile Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

skynet

Üye
Final ağustosta anca gelir :D

dakamon

dakamon

Üye
güncellemelerden önce flash mı atıyonuz? gerçi format mantığı gibi. geride a(r)tık dosya kalmasın mantığı sanırım. gerçi hatırladığım kadarıyla 1 kez yapmıştım galiba ben de.

hayır öyle yapmıyorum. Bu beta güncellemesini alıyoruz mesela hatalar var optimizasyon sorunları var, tam sürüm gelince bazen bu kararsızlıklar devam ediyor ve sen de tertemiz sorunsuz kullanma isteğiyle dead Flash atıyorsun :) benim durumum bu açıkçası :)

• Beğen
Tepkiler: ON9

Üst Alt