Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

...decode...

...decode...

Üye
nokia bu güncellemeye de bir şeyler ekleyecekse eğer tek istediğim şey windows logosunun bildirim ışığı olarak kullanılması. tuşlardaki titreşim işini 1 mb'lık bir güncelleme ile çözdüklerine göre bunu da yapabilirler herhalde.

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
nokia bu güncellemeye de bir şeyler ekleyecekse eğer tek istediğim şey windows logosunun bildirim ışığı olarak kullanılması. tuşlardaki titreşim işini 1 mb'lık bir güncelleme ile çözdüklerine göre bunu da yapabilirler herhalde.

bildirim ışığı koyacaklarsa bir telefon eksiltme şansları yok öyle Bi saçmalık yapamazlar lumia 520de Windows tuşlarının ışığı yok. Çok bişey beklemeyin.

turbocore

turbocore

Üye
bildirim ışığı koyacaklarsa bir telefon eksiltme şansları yok öyle Bi saçmalık yapamazlar lumia 520de Windows tuşlarının ışığı yok. Çok bişey beklemeyin.

üstteki sensörün ışık gücü yazılımla arttırabilirler belki hahahaha :D

Twitter İle Gönderildi :D

PureFood

PureFood

Üye
Zaman geçmiyor :(

MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Hollandaya daha önce gelecek :sirit:

Nokia 3310 ile gönderildi.

Dejavuex

Dejavuex

Üye

kesinlikle katılıyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bmw_m6

bmw_m6

Üye
bende dayanamiyacam okadar appstudio hesabi aldim beklemekteyim :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

bu arkadaşın daha yanıldığını görmedim..1 nisan da yedeklerinizi alın..ertesi gün şenlik var :)

• Beğen
Tepkiler: ademoz05
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
aynen telefonumun kilit ekranında geri sayım var benim
2 nisan a ayarlı geldiği anda yükleyeceğim
2 nisanı beklerken nisan 1 şakası olduğunu açıklamasınlar nisan 1 de Bi bakıyonuz kilit ekranında NİSAN1 Gülümseyin :gun1:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
o zaman yapacak birşey yok beklemeye devam :D :D

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
askerde bile bu kadar gün saymadık be bu ne işti böyle

ademoz05

ademoz05

Üye
24 martta vizeler başlıyor beyler ne zamanın çabuk geçmesinden bahsediyorsunuz yapmayın etmeyin :)

• Beğen
Tepkiler: a.emre
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
  • Beğen
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
  • Beğen
turbocore

turbocore

Üye
  • Beğen
kursat99

kursat99

Üye
23 Mart tada YGS var. Ben girmeyeceğim ama girenlere de başarılar diliyorum. O zamanda da şöyle yaparız: 24 Mart a kadar zaman yavaş geçsin sonra şıp diye 2 nisan gelsin. :)

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
dakamon

dakamon

Üye
Benim vizeler olacak nisanda bu etkinlikleri takip etmekten ders çalışamayacağım kesin :/

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt