Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Dün aralıklarla baktım mağaza ya Windows 8.1 ibaresi ara ara kayboldu geldi gitti..sanırım deneme köpürtmeleri yapıyorlar :)

Sony Ericsson A1018 İle Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: PureFood

pirenuri

pirenuri

Üye
Ayrıca şunu da düşünmek lazım , şuana dek geleceği gösterilmiş olan tüm özellikler MSnin her telefona vereceği özellikler . Şimdi Nokia işe koyuldu. Nokia da bu bildiğimiz özellikler üstüne kendisi yeni özellikler ekleyecektir. Umarım elle tutulur bir şeyler in bekliyoruzdur. Hadi hayırlısı

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
artık 8.1 güncellemesi uzak değil..mağaza'da çoğu uygulama ''şunlarla çalışır'' kısmına windows 8.1 i de ekledi :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Haziran a kadar beklenilmez yaa nisanda yüklerim ben ama anlamadığım şey ;
neden Developerlar ile normal kullanıcılar arasında 2 aylık Bi uçurum var?

turbocore

turbocore

Üye

deneme aşaması

Twitter İle Gönderildi :D

capkino06

Üye

uygulamaları optimize etmeleri ve sorunsuz bir geçiş yapabilmek için yeni güncellemeye

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
beta da olan hataları kullanıcılar geri bildirim yapacak ve 2 aylık süreçte de onları fixleyip kararlı sürümü verecekler.. 2 nisan dan itibaren her an gelebilir beta :) son 2.5 hafta

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Valla beyler black ve gdrdede ön izleme verdiler şahsen aşırı bir fark yoktu normal sürümüyle okadar şey yapmayın nisanda verilcek sürümde işimizi bi hayli görücek emin olun

skynet

Üye
Ben bu sefer final sürümünü bekleyecem :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Valla beyler black ve gdrdede ön izleme verdiler şahsen aşırı bir fark yoktu normal sürümüyle okadar şey yapmayın nisanda verilcek sürümde işimizi bi hayli görücek emin olun

bende aynı şeyi düşünüyorum..belki birkaç yerde eksik olur onlar da göze batacak şeyler değildir zaten.. bir de bu sdk'nın kullanımı 16 mart sondu dimi..?

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Şu haftayıda atlatırsak 1 hafta su gibi geçer diye düşünüyorum son günler geçmez geçmezse :D

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
  • Beğen
Tepkiler: alasulumurat ve PureFood

Üst Alt