Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Yok özgür abi tanımakla ilgili sıkıntı yok, aklıma geldi mağaza güncellemeleri konusuna bakmak ama olsa konusu olurdu diye bakmadım:)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Ayrı bir konusu olsun veya olmasın WP ile ilgili gelişmeler Türkiye'de ilk olarak "Maxicep Windows Phone"da, bunu unutmayın :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, skynet, sekajmer ve 2 diğerleri

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Ayrı bir konusu olsun veya olmasın WP ile ilgili gelişmeler Türkiye'de ilk olarak "Maxicep Windows Phone"da, bunu unutmayın :tebessüm:

Bu konudan emin olabilirsin özgür abi:)

• Beğen
Tepkiler: PureFood

sefaturut

Üye
Ne kadar ilk olsada konu olarak görmemiyorum ben sayfa 130 larda bi mesajın içinde geçmiş gören görmuş goremeyen oyle kalmış yerel bi site var benim bildiğim herşeyi anında konu olarak geniş çaplı şekilde paylaşıyor.

• Beğen
Tepkiler: avast
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ne kadar ilk olsada konu olarak görmemiyorum ben sayfa 130 larda bi mesajın içinde geçmiş gören görmuş goremeyen oyle kalmış yerel bi site var benim bildiğim herşeyi anında konu olarak geniş çaplı şekilde paylaşıyor.

Siteden mi bahsediyoruz, forumdan mı :hmmm

dakamon

dakamon

Üye
Açıkçası çok sağlam kameralı bir telefonum olsa yanımda otg kablosu ile falsh bellek taşırdım çünkü fotolar çok yer kaplayacak hemen atardım :) şu am 1020 çiler için çok iyi haber raw dng çekerler atarlar doldukça sd ye :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hem site hem forum yeri ama site bölümündede forumdada konu olarak paylaşılıyor
bahsettiğiniz site maxicep.com'dan haber yayınlamak için izin isteyenler listesinde emin olabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, skynet, cesurpolis61 ve 1 kişi daha
bmw_m6

bmw_m6

Üye
bazi formlarda guncelleme hazirani bulur diyorlar dogruluk payi varmi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
bazi formlarda guncelleme hazirani bulur diyorlar dogruluk payi varmi.

Evet, son kullanıcıya dağıtılması Haziran ayını bulabilir.
Ancak developer ve appstudio hesabı olanlar en geç Nisan ayı ortalarında yükleyebilecek.

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
dakamon

dakamon

Üye
Final sürümü mayıs başında yada ortasında verseler ya :( insanlar bu güncellemeyi bir yıldan fazla bekliyorlardı :(

skynet

Üye
Alıştık artık bekleriz :D

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan

ArMaGeDdOn_87

Üye
umarım haziran ı bulmaz

braayn

braayn

Üye
wp 8.1 kendi eko sistemi içerisinde o kadar çok aç kalınmış yeniliklerle geliyorki bence haziranı bulmasında ms ye kızmamak lazım diye düşünüyorum adamlar minimüm hatayla kullanıcı karşısına çıkmayı hedefliyorlar gibime geldi...Wp için yeni diğer sistemler için ise geride kalmış özellikler aslında ama olsun wp 8.1 ile diğer platformlara biraz daha yaklaşmış olacağız..

• Beğen
Tepkiler: PureFood
saynesim

saynesim

Üye
her şey güzel olacak beklemeye devam ediyoruz başka şansımız yok

dakamon

dakamon

Üye
Şu an ms den çıktı galiba güncelleme. Üreticilerdeymiş güncelleme. Buradan sonra iş Nokia nın performansıyla alakalı. Eğer çok çalışıp cihaz optimizasyonlarını erken yaparlarsa erken verebilirler yapmazlarsa bekle Allah bekle. Tipik Nokia beklemesi yaşarız yine

ArMaGeDdOn_87

Üye
Şu an ms den çıktı galiba güncelleme. Üreticilerdeymiş güncelleme. Buradan sonra iş Nokia nın performansıyla alakalı. Eğer çok çalışıp cihaz optimizasyonlarını erken yaparlarsa erken verebilirler yapmazlarsa bekle Allah bekle. Tipik Nokia beklemesi yaşarız yine

bu sefer durum farklı ben haziran a kalmaz diye düşünüyorum

dakamon

dakamon

Üye
Nokia'ya güven olmaz :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Mağaza Windows Phone 8.1'e hazır, bizi bekliyor:alkis Bir örnek:

• Beğen
Tepkiler: PureFood, skynet, beats ve 1 kişi daha

Üst Alt