Bana da gelmez gibi geliyor ya. Gelse de baloncuk değilde sağdan sola atılan küp olabilir![]()

hayret 620nin resmini kullanmışlar, inşallah bu sefer güncellemeyi erken verirler
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
beta devolopers güncellemesi tüm cihazlara eşit olarak gelicek.hayret 620nin resmini kullanmışlar, inşallah bu sefer güncellemeyi erken verirler

qwerty ui option
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Hayırdır?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız2014&p0=224&year=2014&month=4&day=2&hour=9&min=0&sec=0
MaxiCep BETA uygulaması ile gönderildi.
Build 2014 için geri sayım sayacı.Hayırdır?
build 2 nisanda ama?Build 2014 için geri sayım sayacı.
Oda 2 Nisan için geri sayım başlatmış zaten.build 2 nisanda ama?

2 nisan çok gibi gelse de martın son haftasına gelsek yeterli gerisi su gibi geliyorOda 2 Nisan için geri sayım başlatmış zaten.![]()

O değilde ya siz anlamıyorsunuz ya ben şu linkte 1 buçuk saat sonra build başlayacak gösteriyor.Oda 2 Nisan için geri sayım başlatmış zaten.![]()
O değilde ya siz anlamıyorsunuz ya ben şu linkte 1 buçuk saat sonra build başlayacak gösteriyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sizin paylaştığınız link bu
Evet düzenlenmiş. 21 gün de çok ya. Zaman yaklaştıkça günler geçmez oluyordüzenlenmiş olan mesajda 2 Nisan olduğunu görebilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
MaxiCep BETA uygulaması ile gönderildi.
YarınmıBuild 2014 için geri sayım sayacı.
Alla Alla Bak Sen Şuan Sistem 128 Gb Desteklemiyor Diye Biliyorum Ama
Adamlar acımamışlar 128 gb sd kart takmışlar 1520 ye
Evet düzenlenmiş. 21 gün de çok ya. Zaman yaklaştıkça günler geçmez oluyor

bir sorum olacaktı..daha doğrusu sorucuk..2 ayda ilk defa yaptı ama merak ettim..çift tık ile ekranı açıp parolamı girdikten sonra siyah ekranda bi 5-6 saniye bekletti,sonra normal olarak başlangıç ekranına döndü,arka planda hiçbir uygulama açık değildi.neden olmuş olabilir![]()
Tamam bütçesine bir şey demiyorum kesinlikle ama senin o bütçeye göre aldığın şeyin belirli bir kapasitesi de var . Onu bilerek alıyorsunSöylediğinize tek bir şey dışında katılıyorum. O da m6 almak varken demişsiniz ama herkesein m6 almaya bütçesi var mı bakalım? Onun dışında haklısınız. Herkes elindeki cihazı kapasitesine göre değerlendirmeli![]()