Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
:) senin görüşün bir şeyi ne kadar çok kullandığın değil ihtiyaç anında ne kadar aradığın önemlidir. Olur da bir gün çok ama çok önemli bir hal alır o program işte o zaman anlarsın kıymetini :) kortana ya sabah sekize alarm kur deyip yatmayı kim istemez Allah aşkına hadi söyleyin bakalım? :) o yatağa girince insan o alarmı kurmaya üşeniyor be alarmı bul aç saati yukarı aşağı kaydır ayarla kaydet falan filan ama sadece sabah 8 e alarm kur desene oda senin için kursa :) Yada nöbetçi eczane arıyorsundur kortana en yakın nöbetçi eczaneleri göster dicen çat karşına çıkaracak ve seni önüne kadar da navigsayonla götürmesi kötü bir şey mi :) bence telefondaki her özellik etkili kullanılırsa hayatımızı o kadar çok kolaylaştırır ki sonuçta kıl tüy olsun diye konmuyor bu özellikler her özelliğin hizmet ettği bir iş vardır. Ben çok ama çok istiyorum Türkçe gelmesini özellikle apple da Türkçe gelmeden bizde Türkçe sesli asistan olmasını :) şekli yeter :)
Ben sana katılıyorum bu durumda kullanmak istediğin anda kullanmaktır esas olan hem ihtiyaç yok diye neden amerikalı da olsun ingilizde vs olsun da benim ülkemde olmasın bende de olsun ama kullanmim o insiyatif bende kalsın

yunusiyunus

Üye
ben bilmiyordum mesela çok teşekür ederim :)

dakamon

dakamon

Üye
Ben sana katılıyorum bu durumda kullanmak istediğin anda kullanmaktır esas olan hem ihtiyaç yok diye neden amerikalı da olsun ingilizde vs olsun da benim ülkemde olmasın bende de olsun ama kullanmim o insiyatif bende kalsın

Bazıları diyor ya siz bize özelliği verin biz kullanmak istemezsek kullanmayız diye :) mesela 3. Kolon için :D ama kortana için aynı şeyi söylemiyorlar ne gerek var diyorlar :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bazıları diyor ya siz bize özelliği verin biz kullanmak istemezsek kullanmayız diye :) mesela 3. Kolon için :D ama kortana için aynı şeyi söylemiyorlar ne gerek var diyorlar :)

Ben elinde olan her özelliği kullanmaktan yanayım

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Arkadaşlar nisanda verilcek sürümü bizler kullanabilicek miyiz?

• Beğen
Tepkiler: .caner.
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Dejavuex
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
20li sayılara geçtik hayırlısıyla

• Beğen
Tepkiler: Serhan
...decode...

...decode...

Üye
bununla alakalı bir haber çıktı mı bilmiyorum ama yeni güncelleme ile telefonun üzerindeki windows logosu bildirim ışığı olarak kullanılabilir mi sizce Nokia 5800'daki gibi?

PureFood

PureFood

Üye
Acaba güncelleme boyutu kaç MB olacak.

dakamon

dakamon

Üye
600mb kadar olur

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
bununla alakalı bir haber çıktı mı bilmiyorum ama yeni güncelleme ile telefonun üzerindeki windows logosu bildirim ışığı olarak kullanılabilir mi sizce Nokia 5800'daki gibi?
gelirse tüm telefonlara gelmek zorunda olur ama l520de Windows tuşlarında ışık yok sanmıyorum o yuzden

• Beğen
Lobin12

Lobin12

Üye
tom warren twitter'da bir foto paylaştı htc wp8x ekranında 3 kolon var 8x 4.3 inç olduğuna göre 820 ve 720 de alır 3 kolonu

ademoz05

ademoz05

Üye
tom warren twitter'da bir foto paylaştı htc wp8x ekranında 3 kolon var 8x 4.3 inç olduğuna göre 820 ve 720 de alır 3 kolonu

Tom Warren
Microsoft bir resmi sunumunda Bu garip fotoğrafı kullandı. 8X üzerindeki bu Tile büyüklüklerini ve 3 kolon olmasını not edin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft da Windows Phone 8.1 tweetlerini atmaya başladığına göre:eller:

Windows Phone 8.1 at ENT level includes S/MIME VPN RAP-TLS, & Enhanced MDM. TAA for @surface is close. #FedForum14

@bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: SamilGoktas, respection123 ve Lobin12

respection123

Üye
Her gün 3 kolona 1 adım daha yaklaşıyoruz @Kolonsuzlar :eller:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Htc 8X destekliyorsa bize de geliyor o zaman :eller:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Microsoft da Windows Phone 8.1 tweetlerini atmaya başladığına göre:eller:

Windows Phone 8.1 at ENT level includes S/MIME VPN RAP-TLS, & Enhanced MDM. TAA for @surface is close. #FedForum14

@bulutsuzgece
sence ne zaman gelecek ağus,eylül ?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bence herkez 3. kolonu alacak.Üzülen,bana niye yok diyen kalmayacak Tom amca yaptı yapacak :tebessüm:

• Beğen

Üst Alt