dilmenibrahim
Üye
Ben sana katılıyorum bu durumda kullanmak istediğin anda kullanmaktır esas olan hem ihtiyaç yok diye neden amerikalı da olsun ingilizde vs olsun da benim ülkemde olmasın bende de olsun ama kullanmim o insiyatif bende kalsınsenin görüşün bir şeyi ne kadar çok kullandığın değil ihtiyaç anında ne kadar aradığın önemlidir. Olur da bir gün çok ama çok önemli bir hal alır o program işte o zaman anlarsın kıymetini
kortana ya sabah sekize alarm kur deyip yatmayı kim istemez Allah aşkına hadi söyleyin bakalım?
o yatağa girince insan o alarmı kurmaya üşeniyor be alarmı bul aç saati yukarı aşağı kaydır ayarla kaydet falan filan ama sadece sabah 8 e alarm kur desene oda senin için kursa
Yada nöbetçi eczane arıyorsundur kortana en yakın nöbetçi eczaneleri göster dicen çat karşına çıkaracak ve seni önüne kadar da navigsayonla götürmesi kötü bir şey mi
bence telefondaki her özellik etkili kullanılırsa hayatımızı o kadar çok kolaylaştırır ki sonuçta kıl tüy olsun diye konmuyor bu özellikler her özelliğin hizmet ettği bir iş vardır. Ben çok ama çok istiyorum Türkçe gelmesini özellikle apple da Türkçe gelmeden bizde Türkçe sesli asistan olmasını
şekli yeter
![]()
senin görüşün bir şeyi ne kadar çok kullandığın değil ihtiyaç anında ne kadar aradığın önemlidir. Olur da bir gün çok ama çok önemli bir hal alır o program işte o zaman anlarsın kıymetini
ama kortana için aynı şeyi söylemiyorlar ne gerek var diyorlar