Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

ON9

ON9

Üye

4.5 da süper 920de denedim
Resmini açınca yüklemeye gerek kalmadı:) Teşekkürler link için görmüştüm ben ve karar vermiştim o zamanlar

Buyur hocam.
Resmini açınca yüklemeye gerek kalmadı:) Teşekkürler link için görmüştüm ben ve karar vermiştim o zamanlar

ademoz05

ademoz05

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
abi ne saçma iş ya ver hepsine gitsin isteyen açar isteyen kapatır

• Beğen
Tepkiler: Serhan
csH

csH

Üye

çok oy olmasa da speech kategorisinde 5.liğe çıkmışız

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Daha fazla sızıntı istiyoruz

braayn

braayn

Üye
arkadaşlar 8.1de yine kamera iyileştirmesi olacakmı ? gerçi şuanda çok çok iyi ama yinede bu lenslerin daha iyi işler çıkartabileceğine inanıyorum .Çünkü resim çekildikten sonra o resmi yorumlayan sonuçta sistem ne kadar iyi yorumlarsa o kadar sağmal resim çeker gibime geliyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

WindowsPhoneLovers'da "Sizce Hangisi Olmalı" diye sormuşlar :hmmm

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Serhan, Burakkkk250, beats ve 4 diğerleri
Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

WindowsPhoneLovers'da "Sizce Hangisi Olmalı" diye sormuşlar :hmmm
Bazı kullanıcılar 2. seçeneği istemiyor fakat karolar saydam veya yarı saydam olmadıktan sonra arka plan eklemenin bir mantığı kalmayacak ,2. resim en kullanışlısı olacaktır. Yoksa ikisi de olabilecek mi :hmmm

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus, blackcemre ve bulutsuzgece
pirenuri

pirenuri

Üye
Bence live tileların saydamlağını da ayarlabilmeliyiz. Bu sayede 1. seçenek daha kullanışlı olur

• Beğen
Tepkiler: ON9
PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlara katılıyorum karolar saydam olmadığı için göz direk ikinciyi istiyor.

pirenuri

pirenuri

Üye
Ayrıca dikkat ettiyseniz 1.seçenekte live tilelar hafif saydam. Arkadaki resim görünebiliyor

süvari

süvari

Üye
Birinci seçeneğe ilave saydamlık vs özellikler gelirse daha mantıklı, eğer öyle olmayacaksa bence kesinlike 2. Olmamalı eski usul devam etmeli veya en azından eski usulle de devam etme seçeneği getirilmeli.

kursat99

kursat99

Üye
Bence kullanıcıya bırakılmalı. Mesela 2. seçenekteki gibi istiyoruz ama koyacağımız resim beyaz ağırlıklı. O zaman tile ların simgesi de beyaz olduğu için karışıklık olur, o zaman da 1. seçeneğe geçeriz.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
iksinide kullanalım bence

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Buradaki en önemli uygulamanın arka plan desteği olması. Yani Windows Phone 8.1'de arka plan desteği gelecek ama bu özelliğe izin vermeyen uygulamaların Live tileları accent color kalacak.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
YkPkY

YkPkY

Üye
mantıklı.
ben ikinciyi tercih ederim.ilkinin Bi anlamı yok.
bide tilelar çoğaldıkça resim nasıl uzayacak aşağıya kadar.
tilelar resim üzerindemi değişecek sabit

Üst Alt