Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Bay H

Üye
Ben de paylaşmalarını bekliyordum, her gün bu saatlerde ekliyorlar sanırım Tom Warren yine Twitter'dan bombayı patlattı;

1- Daha fazla Tile = 3. Kolon
2- Daha önce yanlış hatırlamıyorsam sdk dosyalarında bulunuyordu bu olay da netliğe kavuşmuş oldu

Tepkiler: PureFood
Ben de paylaşmalarını bekliyordum, her gün bu saatlerde ekliyorlar sanırım Tom Warren yine Twitter'dan bombayı patlattı;

tam ben paylaşacaktım BUILD 2014 yaklaştıkça sanırım buna benzer sızıntılar daha çok artacak.

Bay H

Üye
Tom Warren BUILD yaklaştıkça her şeyi ortaya dökecek gibi gözüküyor

Tom warreninin twitter resmi .Ali abininin özentisi Tom

Tepkiler: Esendağlı ve SamilGoktas

adamın dibi dibi

Tepkiler: pirenuri ve ON9
yani 820'de olmayacak mı bu 3. kolon işi

böyle yapıyorlar ama güncellemeyi temmuz - ağustos a atarlarsa olmaz.ben kendimi en geç haziran ortası olarak ayarladım

ON9

Üye
Helal bu roma koçum benim de keşke tüm cihazları kapsasaydı

Windows Phone Lovers sayfasında da şöyle bir ibare gördüm ben bu konu hakkında az önce; " - 3 Medium Column Tile layout will be enabled for all devices having Display size of 4.5" or above! "

Cümlenin özeti 4.5 inç üstü cihazlarda 3. kolon özelliğinin aktif olacağı şeklinde fakat burada da 820 ve 720'nin 4.3 inç olduğunu düşünürsek " neden olmasın? " sorusu da akla gelmiyor değil açıkçası.

O kısım işte belli değil 920 ve 1020 gibi cihazlara gelecek ama boyut olarak mı çözünürlük olan benzer cihazlara mı ?
Aramızda 0.2 inç' in lafımı olur Microsoft

ON9

Üye
Aramızda 0.2 inç' in lafımı olur Microsoft
Dostum keşke gelse tüm cihazlara ama 0.2" lik kuçuçuk alanda tam olarak
480•800=384.000
768•1280=983.040 piksel sayıları çok farklı. Yaklaşık olarak 599.040 piksellik bir fark var.