Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

geçenlerde bir resim paylaşmıştı Ali Kemal abi bu emülatörden değil demişti

geçenlerde bir resim paylaşmıştı Ali Kemal abi bu emülatörden değil demişti
sürpriz o muydu yani? ya ben en başından diyorum ali abi 8.1 kullanıyor ben ne zaman bunu desem konu uzun süre sessizliğe boğuluyor ve farklı bi yorumdan sonra devam ediyor ama inandığım bu

sürpriz o muydu yani? ya ben en başından diyorum ali abi 8.1 kullanıyor ben ne zaman bunu desem konu uzun süre sessizliğe boğuluyor ve farklı bi yorumdan sonra devam ediyor ama inandığım bu
l1520 inceleme videosu gelmedi geçenlerde emülatörden değil diyerek bir resim paylaştı

Harbi artık şüphelerimiz artıyor valla
Bi test yayınlamıştı ben ondan sonra Alikemal den şüphelenmeye başladım,bizi resmen ezmişti.hatta ben cihaza format bile atmıştım belki yanaşırım diye ama yine olmamıştı

Bi test yayınlamıştı ben ondan sonra Alikemal den şüphelenmeye başladım,bizi resmen ezmişti.hatta ben cihaza format bile atmıştım belki yanaşırım diye ama yine olmamıştı
buralara yazınca hiç cevap vermiyor acaba konumu açsak ali kemal abi ve wp8.1 diye

carew89

Üye
inşallah bu hafta gelir

Bay H

Üye
Güncelleme yakın dönemde bize de gelse de kullansak

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tepkiler: SamilGoktas

dakamon

Üye
Bunun kavgası çıkacak gibi duruyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar ilgili konuda da belirttiğim üzere sayımız kısıtlı ve başvurular tahminlerimizin bir kaç katı fazla oldu. Kimi seçersek seçelim seçemediklerimiz de olacaktı. O yüzden bu konuda sizlerden anlayış bekliyoruz.

Tepkiler: SamilGoktas