kimbilir_01
Üye
inşallah martta önizlemeyi veririler de sevinirik8.1 in ilk bahar ayılarında geleceği neredeyse kesinleşti gibi. Çoğu haber sitelerinde 8.1 in bahar ayında geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Sanırım nisansa geliştirici on izleme surumu gelir mayısta da verirler
Kesin gözüyle değil kesin zaten dünkü etkinlikte açıklanmıştı8.1 in ilk bahar ayılarında geleceği neredeyse kesinleşti gibi. Çoğu haber sitelerinde 8.1 in bahar ayında geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Sanırım nisansa geliştirici on izleme surumu gelir mayısta da verirler
8.1 lisanslarını 16 Mart'a kadar verdiler yani bu tarihte dağıtım başlayabilirMartta vermezler gibi geliyor bana nisana sarkar o
Kesin gözüyle değil kesin zaten dünkü etkinlikte açıklanmıştı
Windows Phone 8.1 SDK lisansları 16 Mart'ta bitiyor. Bu tarihten itibaren büyük ihtimalle Windows Phone 8.1 RTM dağıtımları ve Windows Phone 8.1 SDK kararlı surum dağıtımları başlar. Bence 2 Nisan'da build başlar başlamaz Windows Phone 8.1 Developer Preview yayınlanır.8.1 lisanslarını 16 Mart'a kadar verdiler yani bu tarihte dağıtım başlayabilir
abi sen diyosan vardır bi bildiğinWindows Phone 8.1 SDK lisansları 16 Mart'ta bitiyor. Bu tarihten itibaren büyük ihtimalle Windows Phone 8.1 RTM dağıtımları ve Windows Phone 8.1 SDK kararlı surum dağıtımları başlar. Bence 2 Nisan'da build başlar başlamaz Windows Phone 8.1 Developer Preview yayınlanır.
Abicim onlar ne kullanıyorlar bilmiyorum ama ne kullanıyorlarsa kafaları çok güzel ettiği kesin. Onlara sormak lazım : "Hangi otu kullanıyorsunuz ve kişisel değilse torbacınızın telefon numarası nedir ? Bizlerle paylaşıır mısınız acaba?" diye .Sızıntılar muhtemelen gerçek de, o hızlı ayarları dizayn edenlerin kafası gerçek değil
Microsoft:Tabiki güncellemeler bizim kontrolümüzde olacak.ANLAYAMAZSINIZ....
Ohh ohhLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2323 ile Hot ideas listesinde 5. sırada.
wp8.1 dev pre mi?Ali kemal bey , Developer üyeliğim bulunmakta tam olarak ne zaman elime geçer ?
8.1 in ilk bahar ayılarında geleceği neredeyse kesinleşti gibi. Çoğu haber sitelerinde 8.1 in bahar ayında geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Sanırım nisansa geliştirici on izleme surumu gelir mayısta da verirler
İnşallahhhhhhsonuç olarak haziran - temmuz a kesinlikle sarkmaz..en geç mayıs sonu 8.1 bizimle
***** genelde hata veriyor. Güncelleme vs. derken bir şekilde crackli olduğu anlaşılıyor. Üniversite öğrencisi misin ? Yada üniversitede okuyan tanıdık eş dost arkadaş vs. biri varsa onun mail adresiyle ücretsiz alırsın.Arkadaşlar konu dışında birşey soracağım.Windows 8 programlama için Windows 8 Pro lazımmış.Oda 400 kusur dyorlar orjinaline,Crackli bulsam program yapımı için geçerli olur mu?Yoksa illa orjinal mi almam mı gerek?
İlk çıktığında 75 liraya yükseltmesi satılıyordu kaçırmadan almıştım, net çalışan bir ***** yok diye biliyorum ve genelde crackli olanlarda işlemciyi kilitlenmesi ve pc donmaları çok oluyor.Arkadaşlar konu dışında birşey soracağım.Windows 8 programlama için Windows 8 Pro lazımmış.Oda 400 kusur dyorlar orjinaline,Crackli bulsam program yapımı için geçerli olur mu?Yoksa illa orjinal mi almam mı gerek?
İlk çıktığında 75 liraya yükseltmesi satılıyordu kaçırmadan almıştım, net çalışan bir cra ck yok diye biliyorum ve genelde crackli olanlarda işlemciyi kilitlenmesi ve pc donmaları çok oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?