kaygisiz43
Üye
Ben bunu şöyle yoruladım.Bazı güncellemeler bir anda verilecek.Mesela görev yönetici verilirse eğer sistem hacklendi diyelim onu kapatmak içim anlık güncellemeler gibi küçük ama önemli güncellemeler olabilir bunlar
Bu arada, daha önce de bahsetmiştim.
Artık normal güncelleştirmelerin yanında "kritik güncelleştirme" diye bir şey var.
Ya bu oto güncelleştirme var dendi bu bizden habersiz uygulamaları kendi mi indirip güncelleyecek yoksa bir uygulamanın güncelleştirmesi çıkınca hemen bulacakmı. Ayrıca Kritik günceleştime ne ki acep. Aklıma gelen şu mesela 8.1 güncelleştirmesi geldi ardından gelecek tüm sistem güncelleştirmelerinde bize sorabilir telefonu sıfırlayayım mı gibisinden. Yani hem güncelleyecek hemde telefon sıfırlanmış olacak. Belki budur kritik güncelleştirme
Artık normal güncelleştirmelerin yanında "kritik güncelleştirme" diye bir şey var.
Ya bu oto güncelleştirme var dendi bu bizden habersiz uygulamaları kendi mi indirip güncelleyecek yoksa bir uygulamanın güncelleştirmesi çıkınca hemen bulacakmı. Ayrıca Kritik günceleştime ne ki acep. Aklıma gelen şu mesela 8.1 güncelleştirmesi geldi ardından gelecek tüm sistem güncelleştirmelerinde bize sorabilir telefonu sıfırlayayım mı gibisinden. Yani hem güncelleyecek hemde telefon sıfırlanmış olacak. Belki budur kritik güncelleştirme
Yani?Şimdi arkadaşlar bence olay şu; Microsoft Nokia'ya ait tüm ayrı yazılımları (Ekran, Dokunma, Ses, Çift Tıkla Uyandırma, Play To v.b) kendi sistemi içinde topluyor ve bunlara sisteme ilişkin olması nedeniyle "kritik güncelleştirme" adını veriyor.
Telefonları yere bırakıyoruz en yakın depremin ne zaman oalcağını haber veriyorWindows Phone en iyi dostunuzdeprem ve tsunami uyarıları:
Alarm ya da hatırlatıcı:
Windows Phone en iyi dostunuzdeprem ve tsunami uyarıları:
Yani?
Telefonları yere bırakıyoruz en yakın depremin ne zaman oalcağını haber veriyor
iyice normal windows'a benzedi
11312 Telefon yavaş şarj oluyor
11313 Şarjlı telefon mutlu telefondur. Daha hızlı şarj için, telefon üreticiniz tarafından önerilen şarj aletini ve USB kablosunu kullanın.
11314 Bunu tekrar gösterme
11315 Kapat
11316 USB veri bağlantısını kullanılsın mı?
11317 Telefonunuz bilgisayarınıza yalnızca şarj etme modunda bağlı. USB veri bağlantısını kullanmak istiyor musunuz? Evet/Hayır. Bu ayarı daha sonra Ayarlar>USB kısmından değiştirebilirsiniz.
Eski Symbian günlerinde telefonda beliren mesajı hatırladım birden
PC Suite Modu / Veri Bağlantısı Modu
@papakudioflu
Bir sorum olacak androidde mesela mesaj geldiğinde sistem tepsisimiydi neydi orda mesaj ikonu çıkıyor aynı şey nerdeyse bütün uygulamalar için geçerli Facebook gibi , bu wp de olucak mı?
Sanırım sorunun cevabını yukarıdaki resimde görebilirsin.
Yeni bir bildirim (mail, mesaj, facebook mesajı vb) söz konusu olduğu zaman sistem tepsisinde şebeke sinyalinin yanında bir işaret çıkıyor.
Bunun yanı sıra altta görüldüğü gibi biriyle mesajlaşmayı/sohbeti sessize alabiliyor, silebiliyor veya numara değişikliği yapabiliyoruz.
Sessize alınca sadece o kişiden gelen mesajlardatelefon ötmüyormu?
Sanırım sorunun cevabını yukarıdaki resimde görebilirsin.
Yeni bir bildirim (mail, mesaj, facebook mesajı vb) söz konusu olduğu zaman sistem tepsisinde şebeke sinyalinin yanında bir işaret çıkıyor.
Bunun yanı sıra altta görüldüğü gibi biriyle mesajlaşmayı/sohbeti sessize alabiliyor, silebiliyor veya numara değişikliği yapabiliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?