bence akşam saatlerinde gelecek 17 ve ya 18 den sonra şarj durumunuz üst seviyede olsun lütfen
şarj yememek için lütfen telefonu önemli değilse arama veya çağrı kabul etmeyin telefonda hal hatır sormadan konuya girin ve max 3 cümlede kapatın
web de gezinmeyin
oyun oynamayın sosyal medya ya karşı asosyal olun
nefesinizi tutun ve güncelleme saatini bekleyin
Beyler sıfırlama yapacağım da Hotmail hesabımla twitter hesabıma güncel değil diyor ve ben sıfırlayıp yedeği yüklüyorum diğer klasörü 600mb dan başlıyor (not yedeği yüklemem lazım çünkü kız arkadaşımla olan 3 aylık sms var)
Ben yeni sifirlamistim bir daha ugrasmicam , microsoft hesabini girdim mi uygulamalari zaten otomatik indirmisti , simdi sifirlasam hesaba girsem indircek bana göre gerek yok zaten 21 gb bos alan var
beyler yemin ediyorum sabahtan beri oku oku bitmedi 20 sayfa. Şukur sona geldim Ama bende özlemişim fabrika ayarlarını. Formatlayınca güzel oluyor. Bu arada son saatler. Haydi hayırlısı.
Ben yeni sifirlamistim bir daha ugrasmicam , microsoft hesabini girdim mi uygulamalari zaten otomatik indirmisti , simdi sifirlasam hesaba girsem indircek bana göre gerek yok zaten 21 gb bos alan var