dilmenibrahim
Üye
tüm cihazlar aynı anda alıcak..
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Senin dediğin gibi olursa ilk alacaklardanım
Arkadaşlar önceki güncellemelere bakarsak en üst modele ilk geldi örn 1020 920 vs vs arada günler olmasa da Dk ve saat farkı az da olsa oldu 520 lere ne kadar geç geldiğini ben hatırlıyorum az çok ben de isterim ki hepsi aynı anda gelsin bende 920 var eşimde 1520 eğer ona gelirse biraz onda inceler 920 yi beklerimYok öyle bir dünya hepsi aynı anda alıyor
Biz de Cortana’yı aktif edeceğimiz için bu uygulamaları Cortana kullanmadan da çalıştırılırGençler dolaylı olarak bir kötü haber daha...
Sessiz saatler ve yakın arkadaşlar kısmı da bize gelmeyecek gibi görünüyor.
Çünkü bu özellikler Cortana'ya bağlı çalışıyormuş.
Cortana da sadece ABD'de aktif olacağı için...
wp8.1 le telafi edersin bir günde iki güncelleme yapmış olacaksın.Hayaller suya düştü 155 sürümü bu kusura bakmayın heyecan yaptım biraz
Gelmesin a.....k... Dedirtip milleti çıldırtcaklar sonunda reis nedir bu ya 8.1 heyecanımızı o yok bu yok diyerek kursağımızda bırakcaklar sonundaGençler dolaylı olarak bir kötü haber daha...
Sessiz saatler ve yakın arkadaşlar kısmı da bize gelmeyecek gibi görünüyor.
Çünkü bu özellikler Cortana'ya bağlı çalışıyormuş.
Cortana da sadece ABD'de aktif olacağı için...
@bulutsuzgece mümkün se Bi daha haber vermeyin bu ne şimdi gelcek özellikler bir bir çıkarılıyor.
Güncellemeye yapmadan önce bu şekildemi yapalım yani ayarlarıGüncellemeyi adam akıllı ve daha fazla özellikle kullanabilmek için bölgeyi ABD yapmamız gerekecek gibi görünüyor.
kusura bakmayın arkadaşlar ama hepimiz pimi çekilmiş bomba gibiyiz daha özellik olarak şu yok bu yok laflarını duydukca soğuyoruz prewiew ve final gelsin bakalım neleri alcaz..Gelmesin a.....k... Dedirtip milleti çıldırtcaklar sonunda reis nedir bu ya 8.1 heyecanımızı o yok bu yok diyerek kursağımızda bırakcaklar sonunda
ABD yapsak guncelleme alsak sonradan turkçe yapabilirmiyiz ki normal ayarları nasıl olcakGüncellemeye yapmadan önce bu şekildemi yapalım yani ayarları
Şu anda konuyu okuyanlar: 106 (Üye: 57, Misafir: 47)
Kim eksik ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?