Rıza Soylu
Üye
Bende uploada başladım torrent.Evet, almaya çalıştım ama alamadım. Araştırırken hazırını buldum 300GB'lık ama 250'den fazlası kullanıldı. Şuan 15-20 indirmelik limit var içinde.
e-mail : hdvietnam10@yopmail.com
şifre : 123456
Bu arada benim sdk indi, kurmaya başlıcam şimdi.
Vs 2013 kur deniliyor, 8.0 sdk kurulu bende 2013'e gerek var mı, denedin mi ? Dosyayı diğer hdd'ye alıyorum, kuruluma başlayamadım daha.Bende uploada başladım torrent.
he yeni gelen entegre kamera uygulamasının özelliği mi? bi nebze nokia cam'deki smart cameranın temelie peki kaydetmeyince bu kaydedilmeyenler nereye gidiyor ki?
Bunu hep beraber göreceğizGelişme olursa paylaşırım.
''diğer'' klasörüne
Saçmalık Tamamen Hiçbi İşletim Sisteminde Böyle Bişey Görmedim
torrent çalışmıyorBuyrun Torrent WP 8.1 Sdk İndirme Linkleri:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yandex Link Eklenecektir.
Tamammda Bu Kadar Diğer Klasörünün Şişmesi Sadece Wp de Var Ayrıca WP8.1 De Oyunun Tümümü SD karta gidicek belli bir kısmımı ?
Kaydedilmeyen fotoğraflar NAR dosyası halinde yine Camera Roll ün içinde tabi telefon dosyayı göremediği için görüntülenemiyor pc de görünüyor. Diğer uygulamalar için de geçerli mesela bir Cinemagraph çekin TMH dosyası olarak kaydediyor.
Orası soru işareti işte ?...Tamammda Bu Kadar Diğer Klasörünün Şişmesi Sadece Wp de Var Ayrıca WP8.1 De Oyunun Tümümü SD karta gidicek belli bir kısmımı ?
Megaya upload edebilirseniz indirme hızı gerçekten iyi,Buyrun Torrent WP 8.1 Sdk İndirme Linkleri:
Yandex Link Eklenecektir.
İşte Bu Olmadı Eğer Öyle Olursa Nerdeyse Aynı Şey Olmuş Olur Ah WP Ah Herşeyin SorunOrası soru işareti işte ?...
Megaya upload edebilirseniz indirme hızı gerçekten iyi,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Megaya upload 3 saat sürüyor. Yukarda paylaştığım premium hesapla fshare'den indirmek daha mantıklı. 1 saatten kısa sürüyor.Orası soru işareti işte ?...
Megaya upload edebilirseniz indirme hızı gerçekten iyi,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çalışmıyor mu :Otorrent çalışmıyor
eşlere bağlanılıyor dedi öyle duruyor 5 dakikadırÇalışmıyor mu :O
Nasıl oluyor pek bilgim yok sadece göndermye başla dedim programı ve bilg kapatmamam mı gerekecek?paylaşımda mısın şu an
Torrentte bilgiasayarı kapatmayacaksnNasıl oluyor pek bilgim yok sadece göndermye başla dedim programı ve bilg kapatmamam mı gerekecek?
Yandex diske upload ediyom torrent ters banaşu an buldu seni ama çok yavaş 0.2 kb ile çekiyor gönderme sınırını sınırsız yapyine gitti sanırım programı kapatıyorsun kapatmaman lazım
ne kadar sürerYandex diske upload ediyom torrent ters bana
Sabaha kadar açık duracak pc upload biter büyük ihtimal.ne kadar sürer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?