Aklımdayken sorayım ben gdr3 ü geliştirici hesabıyla yüklemiştim sonra telefonu falan sıfırladım şu an da da hiç bişey yapmadım geliştirici sürümüne geçmek için ama hala geliştirici olarak gözüküyordur demi benim telefon güncellemeyi yarın almak için ek bişey yapmayacağım yani dem?
Yemin ediyorm sabırsızlıktan öleceğim Beklemekten çok sıkıldım 1 gün kaldı yaaaaa 1 gün ama geçmek bilmiyor offff.
İnşallah herşey istediğimiz gibi olur :/
Geleceği söylenen özellikler zaten MS tarafından resmi olarak gelecek denmedi. Yarın söylenen özelliklerin yarısı konmasa kimse neden koymadın diyemez. Sonuçta Preview sürüm beta bile değil yani nihayi sürüm tamamen farklı olacak.
Arkadaşlar nerdeyse 2 sayfadır hafıza kartı yorumlarını okudum,bu muhabbetin yeri burasımı sizce,konuyu okumaya gelen,yeni bir gelişme varmı diyen insanlara karşı sizleri saygıya davet ediyorum.
gülücük koymayı unutunca kızmış gibi olmuş size de, özür diliyorum bunun için.
Konuyu takip ederken görmüşsünüzdür herkes bir yerde patladı. Ben de bu otg işine patladım. Ben 5730 da bile altyazılı film izlerdim o derece hastasıyım bu otg de beni çileden çıkardı. Hani beta da gelmez kimse bir şey diyemez de finalde de yok. Bu olmadı işte
gülücük koymayı unutunca kızmış gibi olmuş size de, özür diliyorum bunun için.
Konuyu takip ederken görmüşsünüzdür herkes bir yerde patladı. Ben de bu otg işine patladım. Ben 5730 da bile altyazılı film izlerdim o derece hastasıyım bu otg de beni çileden çıkardı. Hani beta da gelmez kimse bir şey diyemez de finalde de yok. Bu olmadı işte
Geç kaldım ve yeni gelişmeler var sanırım. Tabi bunlara gelişme denirse.
Anladığım kadarıyla Dosya yöneticisi ve OTG desteği 8.1 beta ve final sürümde yer almayacak.
Buildde tanıtılan kilit ekranı ise sadece beta da yer almayacak. Doğru muyum ?