blackcemre
Üye
bütün özellikler mevcut fakat ram 3 gb çalışmaz mı?Eğer uygulama geliştirmek istiyorsanız veya SDKyı denemek istiyorsanız ,
WP8 veya WP8.1 PRO 64 BİT Sisteme ihtiyacınız var , Bırakın W7yi eğer sisteminiz W8 32bit veya W8 Single 64 BİT ise kullanamazsınız.
Ayrıca ;
İşlemciniz SLAT (Second Level Address Translation) destekli olmalıdır.
- BIOS ayarlarında Sanallaştırma (Virtualization) aktif (enabled) hale getirilmelidir.
- İşletim sisteminiz Windows 8 Pro 64-bit olmalıdır (Hyper-V sadece bu sürümle birlikte gelir). *** SINGLE SÜRÜMDE HYPER V ÇALIŞMAZ VE EMÜLATOR ÇALIŞMAZ
- Windows bileşenlerinden Hyper-V aktif hale getirilmelidir.
- Bilgisayarınızın RAM’i 4GB ve üzeri olmalıdır.
BIOS sadece 1dk ,Diğerleri de Teknolojiyle alakana kalmış PC alırken dikkat etmen gereken şeyler ; Geleceğe yönelik
bunların hepsi zaten genelde açık oluyor.yinede uzun iş
soruma yanit alamadım indireyim miçalışır mıbütün özellikler mevcut fakat ram 3 gb çalışmaz mı?
soruma yanit alamadım indireyim miçalışır mı
Oooo çok iyi ya,ne işe yarıyor acabaWindows Phone 8.1 ile birlikte HID(Human Interface Device) desteği gelebileceği belirtiliyor.
soruma yanit alamadım indireyim miçalışır mı
eğer bu destek tam anlamı ile gelirse usb klavye bağlayabileceğiz telefonaOooo çok iyi ya,ne işe yarıyor acaba
Mouse ve klavyeyi wşfi adaptörü ile vağlayabilecek çiyiz symbian saki gibieğer bu destek tam anlamı ile gelirse usb klavye bağlayabileceğiz telefona
Bu olayı güncelleme yayınlanıp denemeden net bir şey demek zor ancak eğer gelirse kullanılabilecek gibi görünüyorMouse ve klavyeyi wşfi adaptörü ile vağlayabilecek çiyiz symbian saki gibi
eğer bu destek tam anlamı ile gelirse usb klavye bağlayabileceğiz telefona
Mouse ve klavyeyi wşfi adaptörü ile vağlayabilecek çiyiz symbian saki gibi
Bu olayı güncelleme yayınlanıp denemeden net bir şey demek zor ancak eğer gelirse kullanılabilecek gibi görünüyor
İstiyorsan bekle ben indiriyorum yandex e upload edeceğim.soruma yanit alamadım indireyim miçalışır mı
Sadece HID desteğinden bahsediliyor hocam ondan dolayı USB üzerinden de destek olabilir diye düşündümArkadaşlar Human Interface Device derken orada bluetooth bağlantısından bahsediyor bence USB'den ziyade.
Yani örneğin cihazınızı bluetooth joystik yada bluetooth klavye ile eşleyip kullanabileceksiniz.
Hatta 1 sene kadar önce bununla ilgili bir haber yapmıştım.
Bkz.
"WP Kullanıcı Talepleri" Listesinde Oyunuzu Kullandınız Mı? - MaxiCep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?