bulutsuzgece Üye Konu Sahibi gaag' Alıntı: peki bu unlock ile yüklediklerimizi hafıza kartına taşıyabilecekmiyiz ? Genişletmek için tıkla ... Yarın hepsi cevabını bulacak, biraz sabır
gaag' Alıntı: peki bu unlock ile yüklediklerimizi hafıza kartına taşıyabilecekmiyiz ? Genişletmek için tıkla ... Yarın hepsi cevabını bulacak, biraz sabır
Silinen Üye 476002 Kapalı Hesap Bence çok önceden belliydi ama bunu kasıtlı olarak güncelleştirmeden bir gün öncesinde açıkladılar . Tepkileri azaltmak için . Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)
Bence çok önceden belliydi ama bunu kasıtlı olarak güncelleştirmeden bir gün öncesinde açıkladılar . Tepkileri azaltmak için . Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)
Heimdalll Üye bulutsuzgece' Alıntı: Yarın hepsi cevabını bulacak, biraz sabır Genişletmek için tıkla ... benim için çok önemli, inşallah taşıyabiliyoruzdur yoksa pek bir anlamı kalmaz
bulutsuzgece' Alıntı: Yarın hepsi cevabını bulacak, biraz sabır Genişletmek için tıkla ... benim için çok önemli, inşallah taşıyabiliyoruzdur yoksa pek bir anlamı kalmaz
bulutsuzgece Üye Konu Sahibi Kötü haberler peşpeşe düşmeye başladı Kilit ekranı tema uygulaması da preview ile gelmeyecek.
Dexter Morgan Üye skynet' Alıntı: Nasıl yani ? Ankesörlü telefondan gönderildi. Genişletmek için tıkla ... bilgisayarla usbye bağlıyorsun ya klasörler çıkıyor diğer klasörde gözükecek Ankesörlü Telefon ile gönderildi.
skynet' Alıntı: Nasıl yani ? Ankesörlü telefondan gönderildi. Genişletmek için tıkla ... bilgisayarla usbye bağlıyorsun ya klasörler çıkıyor diğer klasörde gözükecek Ankesörlü Telefon ile gönderildi.
bulutsuzgece Üye Konu Sahibi Preview'de bildirim merkezi ve ayar kısayolları dışında adam gibi bir şey göremeyeceğiz galiba Microsoft'tan
Preview'de bildirim merkezi ve ayar kısayolları dışında adam gibi bir şey göremeyeceğiz galiba Microsoft'tan
Silinen Üye 476002 Kapalı Hesap bulutsuzgece' Alıntı: Kötü haberler peşpeşe düşmeye başladı Kilit ekranı tema uygulaması da preview ile gelmeyecek. Genişletmek için tıkla ... Al işte demedim mi ben . Hepsini açıklamak için kasıtlı olarak bugünü beklediler. Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)
bulutsuzgece' Alıntı: Kötü haberler peşpeşe düşmeye başladı Kilit ekranı tema uygulaması da preview ile gelmeyecek. Genişletmek için tıkla ... Al işte demedim mi ben . Hepsini açıklamak için kasıtlı olarak bugünü beklediler. Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)
Dexter Morgan Üye Kilit ekranı dediğin hani su yan duran yazı kısmı mı gelmeyecek @bulutsuzgece Ankesörlü Telefon ile gönderildi.
Kilit ekranı dediğin hani su yan duran yazı kısmı mı gelmeyecek @bulutsuzgece Ankesörlü Telefon ile gönderildi.
hookword Üye Finalde de otg gelmez de 8.2 falan derlerse hazirana bir g2 alırız artık otg yoksa 4k oynatmanın da büyük full hd ekranında anlamı kalmaz.
Finalde de otg gelmez de 8.2 falan derlerse hazirana bir g2 alırız artık otg yoksa 4k oynatmanın da büyük full hd ekranında anlamı kalmaz.
Esendağlı Üye bulutsuzgece' Alıntı: Preview'de bildirim merkezi ve ayar kısayolları dışında adam gibi bir şey göremeyeceğiz galiba Microsoft'tan Genişletmek için tıkla ... Varmı L920 ile Note3 takası yapacak olanCiddiyim bu arada.
bulutsuzgece' Alıntı: Preview'de bildirim merkezi ve ayar kısayolları dışında adam gibi bir şey göremeyeceğiz galiba Microsoft'tan Genişletmek için tıkla ... Varmı L920 ile Note3 takası yapacak olanCiddiyim bu arada.
bulutsuzgece Üye Konu Sahibi Gregor Mendel' Alıntı: Kilit ekranı dediğin hani su yan duran yazı kısmı mı gelmeyecek @bulutsuzgece Ankesörlü Telefon ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Evet yan duran veya yuvarlak şekil alan kilit ekranı temalarını kast ediyor. Onlar daha sonra gelecekmiş ama tarihini bilmiyorum demiş.
Gregor Mendel' Alıntı: Kilit ekranı dediğin hani su yan duran yazı kısmı mı gelmeyecek @bulutsuzgece Ankesörlü Telefon ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Evet yan duran veya yuvarlak şekil alan kilit ekranı temalarını kast ediyor. Onlar daha sonra gelecekmiş ama tarihini bilmiyorum demiş.
Silinen Üye 476002 Kapalı Hesap Gregor Mendel' Alıntı: Akşam haber çıkar preview ertelendi diye Ankesörlü Telefon ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Hayır bunların hepsini bugün açıkladıklarına göre yarın kesin gelir . Belli ki insanlar güncelleştirme heyecanı ile bunları unutur diye düşünmüşler . Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)
Gregor Mendel' Alıntı: Akşam haber çıkar preview ertelendi diye Ankesörlü Telefon ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Hayır bunların hepsini bugün açıkladıklarına göre yarın kesin gelir . Belli ki insanlar güncelleştirme heyecanı ile bunları unutur diye düşünmüşler . Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)