arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam 8.1 resmi tanıtımı yapılmadan önce bir videoda note 3 olan kalemle tıklamada bazı kısa yolları gibi bizede yuvarlak şekilde bir bölüm gelecekti video vardı ancak şuan tam hatırlamıyorum ana menüde veya programlarda olursak olalım gözükecek tarzda bir şey yanlış mı hatırlıyorum böyle bir şey yalan mı
En çok satması onlar için çok önemli olmasını gerektirmez ki hocam .. Adamlar çok sattık çok kazandık bitti gitti şimdi diğer modelleri satalım derler .. Sen olsan öyle demez misin ? 520 nin 8.1 güncellemesini kısıtlama olmadan alması Ms in gövde gösterisidir bana göre .. 520 de aynı güncellemeyi alıyor 1520 de : )
mod lar yok ortada @papakudioflu en başından 8.1 kullandığından heyecan yapmıyor @bulutsuzgece abiyi de kilitlemeler dışında göremez olduk noluyor yawwwwww
benim merak ettiğim küçük bir konu var. şu zil sesi yapmak için telefonu bilgisayara bağlamak gerekiyordu ya, 8.1 ile müziklerimizi direkt olarak zil sesi yapabilecek miyiz bilgisayara gerek kalmadan?
arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam 8.1 resmi tanıtımı yapılmadan önce bir videoda note 3 olan kalemle tıklamada bazı kısa yolları gibi bizede yuvarlak şekilde bir bölüm gelecekti video vardı ancak şuan tam hatırlamıyorum ana menüde veya programlarda olursak olalım gözükecek tarzda bir şey yanlış mı hatırlıyorum böyle bir şey yalan mı
Bugün ilk defa instagram da sorun yaşadım..fotoğraf paylaştıktan sonra kapattım.tekrar açtığımda kullanıcı adı şifre ekranı geldi..halbuki çıkış yapmamıştım..neden olmuş olabilir?