Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

braayn

Üye
eğer p.tesi gelirse güncelleme yapmam salı günü yaparım heyecan devam etsin diye...

Geldiği gibi yaparım sırf o yüzden akk'yi geçmedim

Ankesörlü Telefon ile gönderildi.

Tepkiler: emz ve Rainesto

4MaGuS

Üye
arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam 8.1 resmi tanıtımı yapılmadan önce bir videoda note 3 olan kalemle tıklamada bazı kısa yolları gibi bizede yuvarlak şekilde bir bölüm gelecekti video vardı ancak şuan tam hatırlamıyorum ana menüde veya programlarda olursak olalım gözükecek tarzda bir şey yanlış mı hatırlıyorum böyle bir şey yalan mı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

işe yarar tek bir bilgi gelmez oldu forum sessizliğe gömüldü resmen hiç hoşuma gitmiyor

en çok satan olurken ?

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

En çok satması onlar için çok önemli olmasını gerektirmez ki hocam .. Adamlar çok sattık çok kazandık bitti gitti şimdi diğer modelleri satalım derler .. Sen olsan öyle demez misin ? 520 nin 8.1 güncellemesini kısıtlama olmadan alması Ms in gövde gösterisidir bana göre .. 520 de aynı güncellemeyi alıyor 1520 de : )

Tepkiler: KenanK

sekajmer

Üye

Tepkiler: emz, kursat99, kaygisiz43 ve 12 diğerleri
mod lar yok ortada @papakudioflu en başından 8.1 kullandığından heyecan yapmıyor @bulutsuzgece abiyi de kilitlemeler dışında göremez olduk noluyor yawwwwww

Tepkiler: emz
beyler sakin olun normal site havası siz çok hızlısınız : =)

benim merak ettiğim küçük bir konu var. şu zil sesi yapmak için telefonu bilgisayara bağlamak gerekiyordu ya, 8.1 ile müziklerimizi direkt olarak zil sesi yapabilecek miyiz bilgisayara gerek kalmadan?

Tepkiler: skynet
14 nisanda saat kaçta gelicek direk 00:01 de gelecekse o gece uyumama yüklerim o güncellemeyi

Bay H

Üye
14 nisanda saat kaçta gelicek direk 00:01 de gelecekse o gece uyumama yüklerim o güncellemeyi
Yanlış hatırlamıyorsam tüm dünyada aynı anda kullanılabilir olacak diye bir açıklama yapılmıştı bundan ötürü Türkiye de 16.00-20.00 arası gelebilir.

Tepkiler: bulutsuzgece
Bunu ben hiç bilmiyorum?

Konu Sahibi
Yanlış hatırlamıyorsam tüm dünyada aynı anda kullanılabilir olacak diye bir açıklama yapılmıştı bundan ötürü Türkiye de 16.00-20.00 arası gelebilir.

Evet saat farkından dolayı muhtemelen 16:00-20:00 aralığında bize gelecek.

Tepkiler: emz, Bay H ve Dexter Morgan

papakudioflu

Emekli Yönetici
Seninle alakası yok İnstagram bu akşam üzeri tüm dünyada çöktü