Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

beats

Üye
WP8.1: Snapdragon 200, 400, 800 ve S4 işlemcilere desteği kesin. MediaTek işlemcilere de düşük maliyetli pazarlarda kullanımına izin verileceği söylentisi var.

İstatikçilere WP8.1 güvenlik genel bakış pdf dosyası:

Tepkiler: bulutsuzgece
Yowza, you're going nuts 4 #WP8.1 dev preview. Everyone relax thru weekend, check in early next week. Enjoy Win8.1 update, write apps! — joebelfiore (@joebelfiore) April 10, 2014 Joe Amcadan 8.1 İçin Haber Var 14 nisan kesin gibi

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Konu Sahibi
Tepkiler: emz

sekajmer

Üye
Ülke / Bölge , dil, ırk
ne varsa ABD yapalım güncellemeyi denetle butonuna çökelim

Tepkiler: ErturkSahin

Dejavuex

Üye
yarın da geçsin tamamdır

bu nedir?

An itibari ile appstudio da windows phone 8.1 ve 8.1 için uygulama yapma seçenekleri açıldı şimdiden appstudio dan windows phone 8.1 için uygulama geliştirip pazartesi yükleyebilirsiniz ..

Tepkiler: sekajmer ve emz

sekajmer

Üye
ben o küçük güncellemeyi yapmadım . Demek ki ben wp8.1 i yükleyemeyeceğim

sinan430

Üye
Bende o küçük güncelleme gözükmüyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

avast

Üye
pazartesi resmi guncellememi gelecek yani herkes guncelleye bilecekmi anlayamadım biri anlatsaa yada rom gibi atılacaksa garanti gidermi birisi mesaj olrak atabilirmi

WP'li telefonum yok (inşallah bi gün olur ) ama ben bile bu konuya kilitlendim yaw.neti açtığımda face'den önce ilk girdiğim site hatta konu oldu bu yaw.şu güncelleme gelse de kapatsalar şu konuyu.biz de kurtulsak artık

Mars'tan gönderildi

Tepkiler: alasulumurat
MS bile tarih verdi sonunda üstü kapalı da olsa..son 3 ayda dünya kadar küfür yiyen ve inatla işi ağırdan alan Whatsapp'dan ise tık yok..

Tepkiler: skynet ve Rainesto