Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Size İyi Bir Haberim Var Joe Belfiore Tweet Attı Ve Gelecek Hafta Başı 4 Gün Sonra Güncellemenin Geleceğini Söyledi ..

Şu güncellemeyi c.tesi akşamı verselerde bizlerde pazar günü rahat rahat karıştırsak ne olurdu sanki

Konu Sahibi
üstad fava attığım bir yorumunu buradan ortaya atıp kaçıyorum ben

Asıl fav'a atılacak yorumu ben yapmışım dün öğle saatlerinde:

Tepkiler: ON9, ThunderblastX, PureFood ve 5 diğerleri

KenanK

Üye

Bu arada yabancılarda hafta başı Sunday yani Pazardan başlıyor. Takivimlerin de falan hafta başı pazar diye geçiyor bize döndüğünde pzts olarak dönüyor. Pazar günüde gelebilme ihtimali var bence.

Tepkiler: PureFood
Arama görüntüsüne bakılırsa şebeke üzerinden görüntülü konuşma gelmeyecek

emz

Üye

Bu arada yabancılarda hafta başı Sunday yani Pazardan başlıyor. Takivimlerin de falan hafta başı pazar diye geçiyor bize döndüğünde pzts olarak dönüyor. Pazar günüde gelebilme ihtimali var bence.

Birisi zaten karıştırmasa olmaz

papakudioflu

Emekli Yönetici
8.10.12358 will most probably be the final OS version that will be released to Manufacturers and Developers on April 14.

8 Nisan itibariyle geliştirici ve üreticiler için Windows Phone 8.1 final sürümü numarası.

Tepkiler: KenanK, kamil5028347, beats ve 2 diğerleri
Ohh be sattım lumia 625i aldım 1320 yi 14 nisan gelmeden 3 kolonun tadını çıkarıyorum

Tepkiler: YasirTaHazal

YkPkY

Üye
8.10.12358 will most probably be the final OS version that will be released to Manufacturers and Developers on April 14.

8 Nisan itibariyle geliştirici ve üreticiler için Windows Phone 8.1 final sürümü numarası.

hayırlı olsun o zaman

Çırak ile gönderildi

Pazar günü gelebilir. Abd'de hafta bası pazar

Ankesörlü Telefon ile gönderildi.

Tepkiler: KenanK