papakudioflu Emekli Yönetici kursat99' Alıntı: Abi az bir şey açabilir misin? Genişletmek için tıkla ... sdk'daki dosya yöneticisinin izleri
kursat99' Alıntı: Abi az bir şey açabilir misin? Genişletmek için tıkla ... sdk'daki dosya yöneticisinin izleri
merkel02 Kapalı Hesap papakudioflu' Alıntı: sdk'daki dosya yöneticisinin izleri Genişletmek için tıkla ... kopyala yapıştır taşı gibi geniş kapsamlı mı yoksa hemen heyecanlanmayalım mı?
papakudioflu' Alıntı: sdk'daki dosya yöneticisinin izleri Genişletmek için tıkla ... kopyala yapıştır taşı gibi geniş kapsamlı mı yoksa hemen heyecanlanmayalım mı?
luckysleven Üye ya arkadaşlar adamlar inatla tuşların titreşim ayarına dokunmuyor nasıl bir iş anlamadım . Yani bunu bir aç/kapa yapmak bu kadar mı zor ?
ya arkadaşlar adamlar inatla tuşların titreşim ayarına dokunmuyor nasıl bir iş anlamadım . Yani bunu bir aç/kapa yapmak bu kadar mı zor ?
Dexter Morgan Üye luckysleven' Alıntı: ya arkadaşlar adamlar inatla tuşların titreşim ayarına dokunmuyor nasıl bir iş anlamadım . Yani bunu bir aç/kapa yapmak bu kadar mı zor ? Genişletmek için tıkla ... dosya yöneticisi gelirse sanırsam sistem hacklenecek o halledilir o zaman
luckysleven' Alıntı: ya arkadaşlar adamlar inatla tuşların titreşim ayarına dokunmuyor nasıl bir iş anlamadım . Yani bunu bir aç/kapa yapmak bu kadar mı zor ? Genişletmek için tıkla ... dosya yöneticisi gelirse sanırsam sistem hacklenecek o halledilir o zaman
ElectroTR Üye Veridi mi bilmiyorum ama cortana'dan yeni görüntüler var. ve reg detayları Son düzenleme: 13 Şub 2014
Sensation Emekli Yönetici Google Takvim artık çalışıyor (hatta çoklu hesapla da çalışıyor): O da ne? Yeni e-posta bildirimi. Muhtemelen son halini almış değil:
Google Takvim artık çalışıyor (hatta çoklu hesapla da çalışıyor): O da ne? Yeni e-posta bildirimi. Muhtemelen son halini almış değil:
BLasTeaR Üye eyup ensar' Alıntı: bu kadar şeyin içinde soru sorsam kimse görmez tabiki ))) Genişletmek için tıkla ... Sen de hâlâ Fransızsın benim gibi
eyup ensar' Alıntı: bu kadar şeyin içinde soru sorsam kimse görmez tabiki ))) Genişletmek için tıkla ... Sen de hâlâ Fransızsın benim gibi
Sensation Emekli Yönetici papakudioflu' Alıntı: Web sitelerine direk upload özelliği geldi. Genişletmek için tıkla ...
braayn Üye skynet' Alıntı: Zil sesleri + Uyarılardan fotoğraf ve video çekiminin yanındaki tiki kaldırırsan artık o sesi duymazsın Genişletmek için tıkla ... başkan eywallah bu kadar basit bir yere koymuşlarda ben görememiş saolasın ne o öyle ses ayar etti beni
skynet' Alıntı: Zil sesleri + Uyarılardan fotoğraf ve video çekiminin yanındaki tiki kaldırırsan artık o sesi duymazsın Genişletmek için tıkla ... başkan eywallah bu kadar basit bir yere koymuşlarda ben görememiş saolasın ne o öyle ses ayar etti beni
teAtalay Üye Merhabalar, Öncelikle bilgilendirmelerden dolayı teşekkür ederiz. Firsttie ekibi olarak 8.1 Preview'a davetiye aldık ve kabul ettik, ilerleyen günlerde inceleyeceğiz. Teşekkürler.
Merhabalar, Öncelikle bilgilendirmelerden dolayı teşekkür ederiz. Firsttie ekibi olarak 8.1 Preview'a davetiye aldık ve kabul ettik, ilerleyen günlerde inceleyeceğiz. Teşekkürler.
ponçikEnişte Üye braayn' Alıntı: tema renklerininde sayısını artırsalar kanımca çok eyy olacak Genişletmek için tıkla ... 1 tane arttırmışlar sağolsunlar, açık mavi sanırım, sanki mavi tonları azmış gibi
braayn' Alıntı: tema renklerininde sayısını artırsalar kanımca çok eyy olacak Genişletmek için tıkla ... 1 tane arttırmışlar sağolsunlar, açık mavi sanırım, sanki mavi tonları azmış gibi
papakudioflu Emekli Yönetici Bu uygulamayı ucretsizken yükleyin telefonunuzda bulunsun. Wp8.1'e göre güncellendiğinde vazgeçemeyeceksiniz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu uygulamayı ucretsizken yükleyin telefonunuzda bulunsun. Wp8.1'e göre güncellendiğinde vazgeçemeyeceksiniz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız