Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

arkadaşlar yanlış anlamışsınız büyük kutucuğun daha büyüğü gelecekti ben onu sordum, bu arada gerçekten 620yede 3. Kutu gelecekmi

Onun 8.1 de gelmeyecek galba belki temmuzada gelir.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

620ye 3. Kutu geleceğine hala inanamıyorum

Tepkiler: marslin
kaynak kesinmişte ben görmedim, gelmeden inanmam

8.1 ilede konunun alakası yok ama.

ben 2.5 diye bişey olacağını sanmıyorum öyle olsa Microsoft hiç uğraşmaz 4.5 altındaki butun telefonlara onu verirdi

ben 2.5 diye bişey olacağını sanmıyorum öyle olsa Microsoft hiç uğraşmaz 4.5 altındaki butun telefonlara onu verirdi

Ancak 620 nin ekranı 0.2 incte olsa daha kucuk olduğundan olabilir ama 3 kolonda gelebilir yanıltmak istemem.

skynet

Üye
Bu günüde saymazsak şafak 5

Tepkiler: Heimdalll
bu 2.5 kolon yanlış hatırlamıyorsam Bi videoda 520 üzerinde görülmüştü sonra yalanlanmıştı

bu 2.5 kolon yanlış hatırlamıyorsam Bi videoda 520 üzerinde görülmüştü sonra yalanlanmıştı

3 Kolonda yalanlanmıştı ama sonradan resmi olarak tüm cihazlara geleceği açıklandı herneyse arkadaşlar mutlaka gelicektir 3 kolon 620 yede zaten kapatıp açmalı olucağından 3 kolon gelir diye duşunuyoruz :)

Tepkiler: Heimdalll
2,5 mu 3 mü muhabbeti Varsa anlaşılan yine güncellemede en sona kalır 620 gibime geliyor

benim soruyu atlamayalım gençler

peki ben şimdi ilaçlı windows 8.1 bulsam ve baştan formatlayıp yüklesem windows 8 de aldığım sistem yansıması windows 8.1 de işe yarar mı? yoksa herşeyi baştan mı yüklemem gerekiyor?

Onun konusu bura değil ama.