Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

arkadaşlar 200 mb lık güncelleme geldi bana neyin nesi bu??

arkadaşlar 200 mb lık güncelleme geldi bana neyin nesi bu??

200mb olduğunu nerden çıkardın ? Hata duzeltme guncelleştirmesi.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Boş verin, güncelleme var mı kontrol edin

Kedidir kedi.

Dejavuex

Üye
Arkadaşlar sızıntılarda hiç görmedim hani feyse falan girmeden üst barda bildirim merkezinde cevap verebilme gibi bisi olcak söylentisi vardı noldu o?

Konu Sahibi
Tartışma içerikli ve gereksiz sohbet nitelikli mesajlar silinmiştir!

Arkadaşlar, gelecek güncellemenin verdiği heyecanı ve beklemenin yarattığı sabırsızlığı anlayışla karşılıyoruz.

Ancak sizlerden de forum düzeni çerçevesinde anlayış bekliyoruz.

Lütfen gereksiz yorumlar yaparak, konuyu sohbet konusuna dönüştürmekten kaçınalım.

SDK veya WP8.1 Güncellemesinin özellikleri ve içerikleriyle ilgili haberler, soru ve sorunlar ve bunlarla ilgili yorumlar dışında muhabbete girmemeye özen gösterelim.

Konu, WP8.1 güncellemesi gelene kadar açık kalacaktır.
Ancak yukarıda da belirttiğim gibi bu süreçte sizlerden mesaj ve yorumlar konusunda biraz daha hassasiyetli davranmanızı rica ediyorum.

İyi forumlar.

Tepkiler: PureFood, mroy, skynet ve 10 diğerleri

hookword

Üye
Arkadaşlar sızıntılarda hiç görmedim hani feyse falan girmeden üst barda bildirim merkezinde cevap verebilme gibi bisi olcak söylentisi vardı noldu o?

Facebook onu android ve ios için yapacaktı belki bize de Bi güzellik yaparlar. Sdk izin veriyor diye okumuştum bir yerde tabi kesin değil.

Bay H

Üye
Lumia Cyan güncellemesi ile birlikte kamera hassasiyetinde,gürültü azaltma algoritmasında ve renk yönetiminde iyileştirmeler yapılacağı belirtiliyor.

Tepkiler: fraps34 ve ogzhnoTr

kursat99

Üye
İyi o zaman kıçı kırık bir güncelleme için beklemeyecekmişiz.

Ayın 10'unda preview gelecekti. Bu konu ile ilgili bir güncelleme var mı arkadaşlar?

dakamon

Üye
Lumia Cyan güncellemesi ile birlikte kamera hassasiyetinde,gürültü azaltma algoritmasında ve renk yönetiminde iyileştirmeler yapılacağı belirtiliyor.

820 nin kamerasına o kadar laf ediliyor ya bari 820 nin üzerine yoğunlaşsalar da insanların istediği gibi yapsalar yani kamerayı tam performansta optimize etseler

Tost Makinası ile gönderildi.

Konu Sahibi

Bildirim Merkezinde facebook bildirimlerinden bir görüntü.
Herhangi birinin üstüne tıklayarak ilgili mesaja gidebiliyorsunuz.

Tepkiler: PureFood, emz, pirenuri ve 4 diğerleri

remzi33

Üye
arkadaşlar sdk 8.1'de mağazadan uygulama indiremiyorum. bilgisi olan var mı?

ErenMSC

Üye
6 gün kaldı, Dayanın #MaxicepGenclik

Tepkiler: ogzhnoTr