Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

12 olmasın o güncelleme yarın belki gelebilir ama sabahtan olmaz.
  1. Türkiye ile ABD / Washington arasındaki saat farkı: 10 saat
  2. Türkiye'de şu anda saat: 07 Nisan 2014 Pazartesi 17:41:28
  3. ABD / Washington'da şu anda saat: 07 Nisan 2014 Pazartesi 07:41:28

hookword

Üye

sonuna bir xD koymuştum ama doğrudur sen de haklısın fazla kesin olmuş kurtarmamış xD tek başına

hookword

Üye

her şey gibi bu da sürpriz olur belki dedim

ErenMSC

Üye
Boşuna ilk kısmı demiyorlar, 14 den önce vermezler

byibo

Üye
az kalan günler içinde heyecan artıyor benim en çok merak ettiğim sızıntılar haricinde birçok yenilik süpriz var deniliyordu

Gelsin ya çok bekledik

Ankesörlü Telefon ile gönderildi.

Tepkiler: ThunderblastX
az kalan günler içinde heyecan artıyor benim en çok merak ettiğim sızıntılar haricinde birçok yenilik süpriz var deniliyordu
Herhangi bir sürpriz olmuyacaktır büyük ihtimalle 1 2 tane olur ama onlardan 1 taneside klasörleme olucağına eminim.Artık yeter diye bağırmak istiyorum ama maalesef neden bu kadar bekliyorlar sistemler herşey hazır tamamlanmış güncelleme bekleme nedenleride bug hatasıymış ya töbe töbe.Verildimi bilmiyorum ama swype klavyenin geleceği diller kesinleşti
  • English (India); English (United Kingdom); English (United States)
  • Hindi (Latin); Polish; Portuguese (Brazil); Russian; Spanish (Mexico); Spanish (Spain); Finnish; French (France); German; Arabic (Saudi Arabia); Italian; Turkish; Dutch (Netherlands)

Bana kalırsa yarında gelmez güncelleme önce Windows 8.1 Update 1 verirler yarın dağıtımı yapılır. Ayın 10'una kadar serverlerdeki yük azalır çökmelere karşı önlem için. Ayın 10'undan sonrada Windows Phone Developer preview sürümü yayınlanır diye tahmin ediyorum.

Tepkiler: emz

zaakaan

Üye
Bu akşam gelir bence, yani ben öyle umuyorum en azından hayırlısı artık, ne zaman geleceğini ben kendi adıma pek önemsemiyorum ama olsun

Arkadaş ne server varmış birde şirketin ceosu satya nadella bulut bilişiminde çalışıyordu bu sadece bahane.

Sensation

Emekli Yönetici
Windows 8.1 Update 1 ile Windows Phone 8.1 Beta bakalım beraber gelecek mi?

Tepkiler: emz, ogzhnoTr ve zaakaan

sekajmer

Üye
Nokia olsa ikisi beraber gelir diyebilirdik ama MS için eşitlik önemli değil ki.

hookword

Üye
Appstudio dan kaydımı da yaptırdım hadi hayırlısı bakalım.

ON9

Üye
resmen konuda ingilizce ve matematik dersleri başlamış durumda
kimi hesap yapıyor kimi de twitlerdeki kelime kalıplarını inceliyor
[Boğaziçi Universitesi Mezunundan Kelepir uzay matematiği ve İngilizce Köken Bilimi dersleri verilir
Neyle yapacağız paylaşımları yani? Onunladan kastın ne? Rehberden kalkacak uygulamayı kurunca kişi resimlerini felan mı facebooktan çekecek sadece?
Rehberlere dokundurtmam beyler
bişeyler biliyor yakalayın

Damacanayla gönderildi.
yarın diyorsunuz yani !?

Tepkiler: ogzhnoTr
Twitterda @joebelfiore ye ingilizce olarak yazın belki insafa gelirde yayınlar adam bıkmış belli ..