capkino06
Üye
12 olmasın ogüncelleme yarın belki gelebilir ama sabahtan olmaz.
arkadaşım kendi kafana göre tarih belirtme, farkında olmadan bile olsa insanları yanlış bilgilendirebilirsin .. en azından yarın gelecek gibi kesin bir ifade kullanmak yerine yarın gelebilir vs şeklinde cümleler kullanabilirsin
Microsoft Türkiye ne güne duruyor? Ondan ziyade uygulama yazılmadan önce tasarlanır orada ne yazacağı İngilizce olarak yazılır mesela kişilerde people yazar bunu Microsoft Türkiye yada Microsoftun çeviri personelleri çevirir. Bize görünen kısmı ile kodlama kısmı ayrı olduğu için çeviri kısmı kolay.
Bizde sabah 10.00 iken saat adamlarda dün akşam 22.00 oluyor mesaiye mi kalacaklar diyorsun?
Herhangi bir sürpriz olmuyacaktır büyük ihtimalle 1 2 tane olur ama onlardan 1 taneside klasörleme olucağına eminim.Artık yeter diye bağırmak istiyorum ama maalesef neden bu kadar bekliyorlar sistemler herşey hazır tamamlanmış güncelleme bekleme nedenleride bug hatasıymış ya töbe töbe.Verildimi bilmiyorum ama swype klavyenin geleceği diller kesinleştiaz kalan günler içinde heyecan artıyor benim en çok merak ettiğim sızıntılar haricinde birçok yenilik süpriz var deniliyordu
İnşallah Amin Yani Gerçi Sağlık Olduktan Sonra Beklemek Sorun Değil Ama Güncellemede Beraber Gelirse Çok Süper Olucak.Windows 8.1 Update 1 ile Windows Phone 8.1 Beta bakalım beraber gelecek mi?
Final sürümünde olacaktı galibaaz kalan günler içinde heyecan artıyor benim en çok merak ettiğim sızıntılar haricinde birçok yenilik süpriz var deniliyordu
Windows 8.1 Update 1 ile Windows Phone 8.1 Beta bakalım beraber gelecek mi?
İlk kısım diyo dikkatini çekerim half deseydi 15inde falan gelirdi bence 14une kadar gelicek bu hafta içi gelir diye tahmin ediyorum benBoşuna ilk kısmı demiyorlar, 14 den önce vermezler
[Boğaziçi Universitesi Mezunundan Kelepir uzay matematiği ve İngilizce Köken Bilimi dersleri verilirresmen konuda ingilizce ve matematik dersleri başlamış durumda
kimi hesap yapıyor kimi de twitlerdeki kelime kalıplarını inceliyor
Rehberlere dokundurtmam beylerNeyle yapacağız paylaşımları yani? Onunladan kastın ne? Rehberden kalkacak uygulamayı kurunca kişi resimlerini felan mı facebooktan çekecek sadece?
yarın diyorsunuz yani !?bişeyler biliyor yakalayın
Damacanayla gönderildi.
çok heyecan yapma[Boğaziçi Universitesi Mezunundan Kelepir uzay matematiği ve İngilizce Köken Bilimi dersleri verilir
Rehberlere dokundurtmam beyler
yarın diyorsunuz yani !?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?