cesurpolis61
Üye
Windows Phone 8.1'den sonraki güncellemenin Windows Phone 8.2 olacağı söyleniyor.
Sanırım Ağustos ayı gibi çıkacakmış
@papakudioflu
Önceden üreticiden alıyordu ücreti şimdi 9" altı cihazlardan ücret talep etmiyor artık ama illa bir yerden kazanayım diyor son kullanıcıdan bir şey kazanmak istiyor ama hiç kimse yanaşmaz böyle bir şeye şahsen ben almam giderim android cihaz alırım zaten yeterince para ödüyoruz Türkiye şartlarında vergisi algısı derken.
Önceden üreticiden alıyordu ücreti şimdi 9" altı cihazlardan ücret talep etmiyor artık ama illa bir yerden kazanayım diyor son kullanıcıdan bir şey kazanmak istiyor ama hiç kimse yanaşmaz böyle bir şeye şahsen ben almam giderim android cihaz alırım zaten yeterince para ödüyoruz Türkiye şartlarında vergisi algısı derken.
En mantıklısı bu sanırım.Bana kalırsa ücretli olacak sürüm ekstra kurumsal özellik ve ayarları içeren "kurumsal sürüm" olacaktır.
Bireysel sürümde ücretlendirme olacağını sanmıyorum
Bana kalırsa ücretli olacak sürüm ekstra kurumsal özellik ve ayarları içeren "kurumsal sürüm" olacaktır.
şahsi olarak hiç bir ücretli uygulama, oyun vs satın alıp yüklemedim yüklememde yükleyen arkadaşlarada saygı duyarım... ancak bahsettiğimiz kalite olayı sistemin sunduğu kendi kalitesi zaten bize sundukları kaliteye bakarak cihaza parasını ödeyip satın alıyoruz ve inşallah öyle olmaz olursada ayrımcılığa girer ve kimse bunu kabullenemez.Arkadaşlar yıllardır şunu hepiniz tecrübe etmiş olmalısınız. Marketteki oyun ve uygulamalardan tutun hayatımızdaki herşeye kadar kalite bedavaya olmuyor maalesef.
İnşallah dediğiniz şekilde olur aksi taktirde kimse böyle bir şeyi kabul etmez. İki ayrı sürüm yapılıp here drive ve here drive+ da olduğu gibi bir sunum yapılabilir ücret ödendiği taktirde kurumsal cihaz olarak kullanıma imkan tanımaları mantıklı olacaktır. Yani ayrı bir paket yapılıp ben kurumsal kullanmak istiyorum dediğimizde parasını ödeyip güncelleme paketi şeklinde cihaza yüklenebilir. Fakat kurumsal olarak ayrıştırıldığında mail ve office uygulamalarını mı ücretlendirecek nasıl bir uygulama yapılır merak ettim.Bana kalırsa ücretli olacak sürüm ekstra kurumsal özellik ve ayarları içeren "kurumsal sürüm" olacaktır.
Atalarımız bile vakti zamanında ucuz etin yahnisi yavan olur demiş. Ben de isterim her türlü kaliteyi ucuza yada bedavaya kullanayım ama olmuyor işteşahsi olarak hiç bir ücretli uygulama, oyun vs satın alıp yüklemedim yüklememde yükleyen arkadaşlarada saygı duyarım... ancak bahsettiğimiz kalite olayı sistemin sunduğu kendi kalitesi zaten bize sundukları kaliteye bakarak cihaza parasını ödeyip satın alıyoruz ve inşallah öyle olmaz olursada ayrımcılığa girer ve kimse bunu kabullenemez.
İnşallah dediğiniz şekilde olur aksi taktirde kimse böyle bir şeyi kabul etmez. İki ayrı sürüm yapılıp here drive ve here drive+ da olduğu gibi bir sunum yapılabilir ücret ödendiği taktirde kurumsal cihaz olarak kullanıma imkan tanımaları mantıklı olacaktır. Yani ayrı bir paket yapılıp ben kurumsal kullanmak istiyorum dediğimizde parasını ödeyip güncelleme paketi şeklinde cihaza yüklenebilir. Fakat kurumsal olarak ayrıştırıldığında mail ve office uygulamalarını mı ücretlendirecek nasıl bir uygulama yapılır merak ettim.
Kurumsal Özellikler ve Ofis
· Kurum çıkışlı telefonların şifreleri uzaktan değiştirilebilir ve kilitlenebilir olacak.
· Şifre korumalı ofis belgesi desteği.
· E-postaları imzalama ve şifreleme için S/MIME desteği
· Güvenlik duvarıyla korunan kurum kaynaklarına erişim.
· Otomatik aktifleşen VPN
· Kullanıcı izinleri için sertifika yönetimi.
· Telefonun fonksiyonelliğini kontrol adına iyileştirilmiş MDM ilkeleri ve uygulama yükleme yönetimi (Belirli uygulamaları kurmanın engellenebilmesi vb).
· EAP-TLS’li kurumsal Wi-Fi desteği
abi yapmayın lütfen ucuz derken 1500 -2000- 2500 tl lerden bahsediyoruz... zaten kalite olsun diye bu paraları vererek en üst seviye cihaz almıyormuyuz?. yada başka deyişle kalite olsun diye yıllarca nokıa diyip durmadık mı, kalite olsun diye gmd, piranha,gibi yada çakma cihazlardan uzak durmadıkmı neyin kalitesi daha anlamadım.. hem cihaza para verelim hemde yazılıma bu olacak iş dağil..Atalarımız bile vakti zamanında ucuz etin yahnisi yavan olur demiş. Ben de isterim her türlü kaliteyi ucuza yada bedavaya kullanayım ama olmuyor işte
WP9'un ücretli ve ücretsiz olmak üzere 2 farklı sürümü olması planlanıyormuş.
Ücretli sürümde biraz daha fazla özellik olacakmış, enteresan
WP8.1'de kurumsal yönden şu özellikler gelecekti:
Kod:Kurumsal Özellikler ve Ofis · Kurum çıkışlı telefonların şifreleri uzaktan değiştirilebilir ve kilitlenebilir olacak. · Şifre korumalı ofis belgesi desteği. · E-postaları imzalama ve şifreleme için S/MIME desteği · Güvenlik duvarıyla korunan kurum kaynaklarına erişim. · Otomatik aktifleşen VPN · Kullanıcı izinleri için sertifika yönetimi. · Telefonun fonksiyonelliğini kontrol adına iyileştirilmiş MDM ilkeleri ve uygulama yükleme yönetimi (Belirli uygulamaları kurmanın engellenebilmesi vb). · EAP-TLS’li kurumsal Wi-Fi desteği
WP9'da bunlara ek bazı özellikler getirebilir ve ücretli olarak ek kurumsal özellikler içeren "WP9 Enterprise" diye bir sürüm çıkarabilirler
turkcell . avea hattımda da öyleKullandığımız operatörle de ilgili olabilir ben Vodafone kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?