Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

yalnız wp9'u diyorum

Ankesörlü telefon ile gönderildi.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Mesaj ayarları

Mesajlaşma ekranı

Cortana bir zaman sonra sizinle ciddi ciddi sohbet etmeye başlıyor

Tepkiler: skynet
Mesajlaşma ekranında bir fark göremedim ben ve sormak istediğim bişey var, mesaj iletildi bildirimleri yine normal mesaj gibi mi gelecek yoksa bildirim ekranında falan mı görünecek. @papakudioflu

Bu çok iyi bi haber. Ben de sanıyodum ki WP 9 çıktığında bizim telefonlar çöp olcak. Keyiflendim şimdi

Peki Ali abi bu WP 9'u biz eksiksiz mi alacaz, yoksa kırpılmış şekilde mi gelecek? Mesela 925'lere WP 9 eksiksiz olarak gelir mi?
Bu sorunun cevabı için henüz erken olabilir, hele ki konu Windows ise baya bi erken malum sağı solu belli olmuyo adamların

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar kırılmış veya eksiksiz bir güncelleme diye bir şey. Telefonunuzun donanım bileşenlerinin desteklediği tüm özellikler tabiki güncellemede aktif olacak. Fakat bazı özellikler illaki Extra donanım desteğine ihtiyaç duyacaktır. Bunu da anlayışla karşılamak gerekir.

Gelelim bir diğer konuya:
Mobil Veri Hızlı AyarButonu

Görünürde bu ayar yok. Final güncellemede eklenir mi buna da bir cevap alamadım. Yalnız şöyle bir ihtimal varmış: mobil veriyi Wi-Fi Sense otomatik olarak yönetebilir. Bu durumda da kullanıcının mobil veri ayarına müdahele etmesini engellemek istemiş olabilirler.
@bulutsuzgece

Tepkiler: OttomaN TigeR, skynet, emz ve 1 kişi daha

sekajmer

Üye
Arkadaşlar Cortana için ingilizce kursuna başladım Cortana gelipte konuşamamak Anlayamazsınız.
bu arada Microsoft'tan nefret ediyorum

Tepkiler: pirenuri, kaygisiz43, Dexter Morgan ve 2 diğerleri

sekajmer

Üye
iyi de, bende iletim raporu mesaj olarak değil. Tam ekran bildirim olarak geliyor. "Kapat" dediğinde gidiyor

dakamon

Üye
@papakudioflu Ali kemal abi sen fazla cortana ile muhabbete girme yenge görürse yanlış anlayabilir

Tepkiler: Serhan

4MaGuS

Üye
güncelleme kısmında ve eposta hesap eşitlemede hata alıyorum net var bir şey gelicekmi hayırdır niye oluyor acaba

Dejavuex

Üye
heyecan yaptırmayın insana gelirse söyleyin:P