TurboCall
Üye
Taaa istanbula gidiyor ama.Onu eklesinler artık bir zahmet. Devrinin en iyi telefonlarından bir olan 5800XM den geçtim ben vallahi müzik konusunda çok aradım omu. Ama bu ayarlar çok basit şeyler. Hala ayarlarda sese girince hemen ekolayzır gelip kayboluyor zaten. Maksat gelen güncellemede bir özellik daha fazla olsun.
Bu arada batarya konusunda şikayet et. Değiştirte bilirsin bir yılın dolmadıysa.
Telgrafla gönderildi.
Taaa istanbula gidiyor ama.Onu eklesinler artık bir zahmet. Devrinin en iyi telefonlarından bir olan 5800XM den geçtim ben vallahi müzik konusunda çok aradım omu. Ama bu ayarlar çok basit şeyler. Hala ayarlarda sese girince hemen ekolayzır gelip kayboluyor zaten. Maksat gelen güncellemede bir özellik daha fazla olsun.
Bu arada batarya konusunda şikayet et. Değiştirte bilirsin bir yılın dolmadıysa.
Telgrafla gönderildi.
Taaa istanbula gidiyor ama.
Taaa istanbula gidiyor ama.
İzmirde varda cihazı hemen istanbula yolluyor sorunlular adamlar galibaha tamire alındı yazıyorlar sonra ertesi gün bir bakıyorsun üst seviyede welcome istanbul ondan dolayı yollamıyorumAdminler bilginize @papakıdioflu @bulutsuzgece
Bu iki gündür site rezalet durumda. Bir türlü sayfa yüklenemiyor, gelmesi yavaş, mesajlar iki defa gidiyor. Saçma saçma işler oluyor. Bir bilgilendirme yapım neden oluyor? Zaten 1-2 haftadır bildirimler de sapıttı. Eksik eksik gelir oldular.
Bu arada turbo sen İstanbul'a yollamışsın da sizin orada yok muydu servis? Üst seviye diye İstanbul'a yollamışsındır. Eğer varsa servis yakınında oraya git söyle. Serviste bu hasarlar gerçekleşmiş de. Yoksa umurlarında olmaz. Sen sahip çıkacaksın cihazına. Zaten Ankara da kvk ya vermiştim eski telefonumu bir kere, aman Allah'ım onarımdan çok arıza yapmışlardı. Hele 5800 dokunmatiğinde. Bunlar bilindik olaylar. Ama üstüne gidersen ikinci sefer adam gibi yapıyorlar. Hele yapmasınlar üçüncüye veriyorsun inadına. Zaten artık yapmak zorundalar. Olmadı yeni telefon
Telgrafla gönderildi.
Bi yanlışlık olmasın 2 saatlik bir film 1520 de dahi 10 dan fazla alırAbi özellik var ise kullanacaksın. Şarj umurumda bile değil glance hep açık. Çift dokunma kullanıyorum her açmaya, sürekli xenon flaş patlatıyorum, oyun oynuyorum , film izliyorum.
2 saat önce şarjdan çektim ve Youtube'den 2 saatlik film açtım kulaklığı takıp son ses izledim. Ve film biraz önce bitti, şarjım %90
rapor ; 2 saat online film %10 şarj yedi.
Önemsediğimde; 30 dakika film izleyeyim %30 gider.
Önemsemeyin. Özellik varsa kullanın. Kullanmadığınız özelliğin ne gereği var ki ?
eğer şarjdan çektiğimde %200 değil ise kesinlikle %10 aldıBi yanlışlık olmasın 2 saatlik bir film 1520 de dahi 10 dan fazla alır
1020 mimi cihaz ?eğer şarjdan çektiğimde %200 değil ise kesinlikle %10 aldıdemek ki kötülediğiniz kadar değilmiş bataryalar
2000mah batarya var benim 520 full wifi açık yüksek parlaklık konum kapalı bir filmi açınca +40 yada 30 batarya kalıyor 1430 mah şurdan yola çıkarsak 1020 4.5 ekranlı ve 2gb ramli dolayısıyla nerdeyse aynı hesaba denk geliyor nasıl 10 aldı orası meçhul yani. parlaklık fullmü konum açıkmı telefon uçabiliyormu ?
Bu saatte blutooth napıyon ? parlaklıkdan kaynaklı az gitmiş olabilir zira otomatik yapınca azdan daha az oluyorwifi açık , Bluetooth açık, konum açık, pil tasarrufu devre dışı, parlaklık otomatik.
karanlıkta yüksek yaparsam gözler gidiyorBu saatte blutooth napıyon ? parlaklıkdan kaynaklı az gitmiş olabilir zira otomatik yapınca azdan daha az oluyor
karanlıkta yüksek yaparsam gözler gidiyoröğlenden kalma üşeniyorum ayarlara gitmeye
o zaman kesinlikle almayın ! 925 ince hafif ve harika bir görünümü var. 1GB ram ideal.
o zaman kesinlikle almayın ! 925 ince hafif ve harika bir görünümü var. 1GB ram ideal.
şuanda elinizdeki tel size yeter . Wp 8.1 gelmedi daha değiştirmek sadece israf olurGaliba 930'u beklemek daha doğru olacak. Beklemek derken 2. ellerinin piyasaya düşmesini beklemek
Yani beklemek için en az bi 6 ayımız daha var
8,1 nisan 10 denilmişti 14 diyorsun acaba sonrada ertelenirmi bir iki gün foruma uğrayamadım konular patlamış14 nisana atıldı çok güzel....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?