dakamon
Üye
Hayır San Francisco Saatiyle 8:30'da Keynote1 başlıyor ve 11:30'da kadar sürüyor.
11:31-12:31 arasında Windows ve Windows Phone için geliştirici yenilikleri anlatılacak.
Aynı saatler içinde,farklı salonlarda uygulama geliştirme ipuçları,örnek kodlar gibi bir çok oturum yer alacak.Bu oturumlar ilk gün için saat 16:30'da kadar sürecek.
Kusura bakma kardeşim görmemişimali kemal abi kendi profiline bi bakabiliri misin?
Kusura bakma kardeşim görmemişim
anladım ,karıştırmışım ben, şimdi kontrol ettim,son 4,5 saat kaldıHayır San Francisco Saatiyle 8:30'da Keynote1 başlıyor ve 11:30'da kadar sürüyor.
11:31-12:31 arasında Windows ve Windows Phone için geliştirici yenilikleri anlatılacak.
Aynı saatler içinde,farklı salonlarda uygulama geliştirme ipuçları,örnek kodlar gibi bir çok oturum yer alacak.Bu oturumlar ilk gün için saat 16:30'da kadar sürecek.
build sayfasına gir orada zaten seni canlı izle linkine yönlendiren buton varcanlı yayın linki var mı acaba ?arka sayfalarda paylaşılmıştı ama bulamadım
canlı yayın linki var mı acaba ?arka sayfalarda paylaşılmıştı ama bulamadım
San Francisco, Türkiye saatinden on saat geride; Build 2 Nisan saat öğleden önce 8:30 da başlayacağına göre biz öğleden sonra saat 18:30 da izleyeceğiz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızüzerinden canlı yayın olacak.
build sayfasıbuild sayfasına gir orada zaten seni canlı izle linkine yönlendiren buton var
teşekkür ederimiki sayfa önce arkadaş vermişti
link burada
bulamıyorum o linki arkadaşmlink derken canlı izle linki
Bişey sorucam . 8.1 ile dosya yöneticisi gelmiyor tamam ama şu an mağazada bulunan dosya yöneticisi uygulamaları ile 8.1 yükledikten sonra sisteme erişim sağlayamaz mıyız ?
Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)
Bişey sorucam . 8.1 ile dosya yöneticisi gelmiyor tamam ama şu an mağazada bulunan dosya yöneticisi uygulamaları ile 8.1 yükledikten sonra sisteme erişim sağlayamaz mıyız ?
en dandik telefonda bile var ama WP'de yok dosya yöneticisi.bu Nasıl iştir arkadaş....
en dandik telefonda bile var ama WP'de yok dosya yöneticisi.bu Nasıl iştir arkadaş....
Güvenliği ön planda tuttukları için yapıyorlar . Bu iyi bişey fakat bunu kullanıcıyı olabildiğince özgür bırakarak yapmalılar .
ios tada yok demek ki Bi sebebi var! Kapalı kaynak kodlu sistemlerde olmaz dosya yöneticisi. Dosya yöneticisi olması demek kopya oyunları uygulamaları kurabilmenin onunu açar. Telefonun içine zararlı yazılımların çok rahat girmesine neden olur virüs gibi. Sonra da dersin yahu bu ep ne berbat telefon şöyle kotu oldu böyle kotu oldu. Bunların önüne geçmek için izin verilmiyor.
Tost Makinası ile gönderildi.
Bende sistemi hackleyip x-plore ile sistem dosyalarına erişelim demiyorum zaten.kısıtlı da olsa dosyaları klasörleri falan görsek yeter yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?