Osman Özer Öz
Üye
Bar ile ilgili bölüm için 9:47+'nci saniyeye dikkat edersen bir iki kez denedi ama olmadı.
Arkadaşlar Windows Phone 8.1 SDK Preview'i bana gelen mail ile indirdim. İnceledim ama her şey paylaşılmış zaten bana pek bir şey kalmamışŞunu söylemek istiyorum. Bu 8.1 SDK Preview geliştiriciler için yeni API'lerin test edilmesi adına gönderilmiştir. Geliştiricilerin 8.1'e geçiş sürecini kolaylaştırmak ve ortama daha önceden alışmak için gönderilmiştir. Görsellerdeki sızıntılar da SDK'nın emulatörü üzerinden gözlenen özelliklerdir. Emulatördeki 8.1 versiyonu, tam olarak çıkacak olan 8.1 versiyonunu yansıtmamaktadır. Genellikle geliştiricilere sunulan API'leri emulatör'de test edebilimek için getirilen özellikler yer almaktadır. Notification center, Background Customize, Groupping Application, Shortcuts gibi sistemdeki görsel ve kullanıcıya yönelik yeniliklerin daha sonraki Preview'lerde geleceğini düşünüyorum.
Şunu söyleyebilirim ama 8.1 gerçekten beklentilerin de üzerinde bir update olacak. Kullanıcıların eksik bulduğu her şeyi karşılayacak gibi duruyor.
Biz geliştiricilere de birçok yenilik gelmiş. 8.1 yayınlandıktan sonra çıkacak uygulamalarla bu yenilikleri markette görebileceksiniz.
Arkadaşlar Windows Phone işletim sistemine desteğe devamSistem gerçekten gelişiyor ve sağlam adımlarla geliyor.
Yorum ve bilgilendirmeler için teşekkürler @Osman Özer Öz , elinize sağlık.
WP8.1 yayınlanır yayınlanmaz, yeni uygulamalarınızı bekliyoruz
Zaten 2014 yılında verilecek GDR güncellemeleriyle Windows ve Windows Phone api desteklerinin %90'ın üzerinde örtüşmesi hedefleniyor. Mevcut durumda %70 olduğu da biliniyor. Tam birleşme olmasa bile 2014 sonunda çok fazla bir fark kalmayacak.Windows Phone 9'da da artık PC sürümüyle, mobil sürümü birleştirirler adı da Windows Phone 9 yerine Windows 9 olur :P
Zaten 2014 yılında verilecek GDR güncellemeleriyle Windows ve Windows Phone api desteklerinin %90'ın üzerinde örtüşmesi hedefleniyor. Mevcut durumda %70 olduğu da biliniyor. Tam birleşme olmasa bile 2014 sonunda çok fazla bir fark kalmayacak.
saat epey büyümüşArkadaşlar bu arada iki küçük ayrıntı paylaşayım.
- Ses kontrolleri Ringer+Nofication ve Media+Apps olmak üzere ikiye ayrıldı. Daha önce max 30 olan bu ayar, Ringer+Notification'da 10'a düşürülmüş, diğerinde de yine 30 olarak kalmış. Bence çokta iyi olmuş
- Kilit ekranında bir değişiklik var sanki arkadaşlarTarih ve saat bayağı bi aşağıya yaklaşmış. Bildirim sayıların yer kalmamış gibi. Bence Kilit Ekranında da bir değişiklik olabilir.
saat epey büyümüşkesin bir şeyler dönüyor kilit ekranında
Hayır kapasitif yerine sanal tuşlar kullanılan telefonlar için geçerli bu ayar. Ama açıkcası kapasitif tuşlardan daha estetik duruyor sanal tuşlar WP8.1 deLumia 920'ye gelecek mi bu tuşlar?
920'ye gelmesinin hiçbir mantığı yok kiLumia 920'ye gelecek mi bu tuşlar?
Neden gelmiyor.Alternatif olabilir belki akapatıp açılabiliyordur belki bide 3.kolon desteği gelir mi?920'ye gelmesinin hiçbir mantığı yok kiniye gelsin ki zaten tuşlar var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?