respection123
Üye
Şubatta yayınlanması beklenen WP8.1 Hazirana yakın daha Prewiew sürümünü dağıtıyor.Kararlı sürüm aralık'ı bulurwp iosa göre daha özgür bence , ayrıca böyle tartışmak bize bişey kazandırmaz ,yorumları beta geldikten sonra yaparız -ki hiç yoktan nisan sonuna kadar elimizde ,ben 8 aydır bekliyorum 2 hafta mı beklemicem
Şubatta yayınlanması beklenen WP8.1 Hazirana yakın daha Prewiew sürümünü dağıtıyor.Kararlı sürüm aralık'ı bulur
ha kararlı ha prev. İkiside aynı gibi gdr3 mesela
Kararlı sürümde Extra özellikler geleceği iddaalar arasında
şaka mısın sen yaGüncelleme gelmeden bu konularda BENCE tartışmayın.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bide cortanabildirim merkezi - arka plan gelsin ekstraya felan gerek yok benim için
şaka mısın sen ya
bide cortana
Senin için..bildirim merkezi - arka plan gelsin ekstraya felan gerek yok benim için
bu bir erdemliktir ve bende sizi tebrik ederim benim amacımda isyan etmek değil para verdiğimiz cihazları layıkıyla kullanabilmek .biz sesimizi çıkaralım ki bizi duyan birileri olsun bende sizin gibi değerli arkadaşlar ile yorum yapmak istediğimden burdayım...sizi inciltdiysem bende özür dilerimDemek istediğim bu değil. Danışman doktor olmak gibi bi niyetim zaten yok ayrıca ne haddime. Neyse belki de benim yazdıklarım yanlış anlaşılmaya açıktır. Özür dilerim.
İnşallah abiAslında bunları söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama siz yine atın fava kaydedin bu dediklerimi:
2 Nisan: Build Windows Phone 8.1 ve Lumia 630 tanıtımı
8 Nisan Windows Phone 8.1 Geliştirici Ön İzleme Tüm dünyada erişime açılacak
19 Nisan Lumia 930 ve bir ihtimal yanında başka bir Windows Phone 8.1 Lumia tanıtımı.
Estağfurullah. Tabi ki herkes verdiği paranın karşılığını almak ister sonuçta az para ödemiyoruz bu cihazlara ama şu an biz ne kadar sesimizi çıkarsakta onların umrunda olduğu zannetmiyorum.bu bir erdemliktir ve bende sizi tebrik ederim benim amacımda isyan etmek değil para verdiğimiz cihazları layıkıyla kullanabilmek .biz sesimizi çıkaralım ki bizi duyan birileri olsun bende sizin gibi değerli arkadaşlar ile yorum yapmak istediğimden burdayım...sizi inciltdiysem bende özür dilerim
Bende öyle zannediyorumEstağfurullah. Tabi ki herkes verdiği paranın karşılığını almak ister sonuçta az para ödemiyoruz bu cihazlara ama şu an biz ne kadar sesimizi çıkarsakta onların umrunda olduğu zannetmiyorum.
Aslında bunları söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama siz yine atın fava kaydedin bu dediklerimi:
2 Nisan: Build Windows Phone 8.1 ve Lumia 630 tanıtımı
8 Nisan Windows Phone 8.1 Geliştirici Ön İzleme Tüm dünyada erişime açılacak
19 Nisan Lumia 930 ve bir ihtimal yanında başka bir Windows Phone 8.1 Lumia tanıtımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?