ogzhnoTr
Üye
şu düştüğümüz duruma bak wp 8.1 beklerken whatsapp gelse o da yeter diyoruz herkes umudunu kesti msden bunlar daha böyle uzatırda uzatır en azından uygulamalar güncellensin
şimdiye kadar hangi dediklerini zamanında yaptılar sürekli bi erteleme çabası içerisindeler insana bi umut veriyorlar sonra pardon diyorlar doğal olarak insanlarda tepkisiz kalamıyor bu durumaümit kesmek değilde ne bileyim çok estağfurullah bir duygu
Damacanayla gönderildi.
şimdiye kadar hangi dediklerini zamanında yaptılar sürekli bi erteleme çabası içerisindeler insana bi umut veriyorlar sonra pardon diyorlar doğal olarak insanlarda tepkisiz kalamıyor bu duruma
ses kısma ve güçtuşuna basılı tut.
Benim anlamadığım o değil ama ios sızmıyor mesela bizde herşey sızdı ne bildirim merkezi kaldı ne klavyesi bari sızdırmayın yada sızdırın kesin tarih verin.neşimdiye kadar hangi dediklerini zamanında yaptılar sürekli bi erteleme çabası içerisindeler insana bi umut veriyorlar sonra pardon diyorlar doğal olarak insanlarda tepkisiz kalamıyor bu duruma
yazdın anlamadım ? tuşlara bırakmadan basılı tut kapancak açılcak.Hala titriyo şarj bştşbce kapanıcak heralde
Benim anlamadığım o değil ama ios sızmıyor mesela bizde herşey sızdı ne bildirim merkezi kaldı ne klavyesi bari sızdırmayın yada sızdırın kesin tarih verin.ne
yazdın anlamadım ? tuşlara bırakmadan basılı tut kapancak açılcak.
Allah akıl versin onlarasürekli erteleme yaptıkları için en azından sızıntı yapalımda tepkiler biraz azalsın düşüncesi içerisinde olabilirler çok akıllı oynuyor ms
artık tek isteğim 2-4 nisan da veya build'in olduğu hafta foursquare,whatsapp instagram gibi kilit uygulamaların patır patır güncellenmesi
aynen artık wp 8.1 değilde uygulama güncellemesi bekliyoruz ne güzel valla
yapı olarak beklemeyi sevmem..bekletilmeyi de sevmemadam gibi bir tarih vereceksen söyle en başından..3 kere ne değiştiriyorsun
whatsapp ve foursquare benim için öncelikli..whatsapp idare ediyor ama foursquare içler acısı..acil düzeltilmesi lazım..
inşallahWP 8.1 İle umarım whatsapp vs vs uygulamalar bütün platformlar ile birlikte güncelleme alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?