ArMaGeDdOn_87
Üye
arkadaş cihazı ilk alanlardan sanırım 1.5 senedir de sistemin eksiklikleri kapatılmadığı için 8.1 i beklemesini tavsiye ettim,yoksa yeni bi cihaz aldıktan sonra yine bi 6 ay daha güncelleme beklemesin diye söyledim8.1 ile birlikte 925'e ips LCD ekran DESTEĞİ Mi gelecek yoksa
Hızlı ayarlar çok yavan olmuş bence. Çekiyorsun anca 4 tane kısayol çıkıyor. Ayarlara basınca da ayarlar menüsüne gidiyor. Yapsana ona da Bi kısayol
Şöyle bir şey söylemekte yarar görüyorum, Sistemi 1 yıldır kullanıyorum ve çok aktif olarak. Sistemde beni kısıtlayan çok bir şeyle karşılaşmadım tamam eksiklikleri var ama ister istemez bunlara alışıyorsunuz. Twitter facebook fotoğraf internet daha da sayabilirim bunlarda sorunsuz bir deneyim sundu bana hızıyla zaten mest etti çok androidli ios lu telefon kurcaladım ama açıkcası wp yi ilk elime aldığımda budur demiştimarkadaş cihazı ilk alanlardan sanırım 1.5 senedir de sistemin eksiklikleri kapatılmadığı için 8.1 i beklemesini tavsiye ettim,yoksa yeni bi cihaz aldıktan sonra yine bi 6 ay daha güncelleme beklemesin diye söyledim
o kadar büyük eksikliklere rağmen bu sistem de kalman senin kendi özgür düşüncen tabiikiŞöyle bir şey söylemekte yarar görüyorum, Sistemi 1 yıldır kullanıyorum ve çok aktif olarak. Sistemde beni kısıtlayan çok bir şeyle karşılaşmadım tamam eksiklikleri var ama ister istemez bunlara alışıyorsunuz. Twitter facebook fotoğraf internet daha da sayabilirim bunlarda sorunsuz bir deneyim sundu bana hızıyla zaten mest etti çok androidli ios lu telefon kurcaladım ama açıkcası wp yi ilk elime aldığımda budur demiştimbaşta hiç beğenmemiştim kimseyede almayın diyordum ama işte ön yargılı olmamak lazımmış şöyle bi kaç inceleme videosu izlemek lazımmış Gel gelelim 8.1 e beklediğimizden fazlası var gerçekten ve bu fazlasını da hak ettik bence hatta daha daha fazla özellik getirselerdi keşke. Ben yeni telefon alsamda hep yeni yeni özellikler onlarda olup bizde olmayan her şeyi ms den bir şekilde talep edicem gerek uservoice gerek twitter dan Ama wp nin tasarımı stabilitesi beni çeken şeydi. Lumia tasarımı da yine bu telefonları sevmemdeki bir neden İş hayatına atıldığımda lumianın en üst düzey amiral gemisini alacağım iphone a geçmeyi düşünmüyorum umarım MS güzel işler yaparda iphona kaymam Çünkü şu saatten sonra adroid kullanamam arkadaş Ya wp Ya ios.
bazı oyunlarda kendiliğinden otomatik kayıt yapıyor microsoft hesabına eşitle yap dediğimiz zaman my talking tom gibi denemiştim olumlu sonuç almıştım büyük ihtimalle asphalt 8 öyledirArkadaşlar bir şey soracağım. Ben bir hata yapıp tekrar film hector uygulamasından film izleyip diğer klasörünü şişirdim. 8.1'i formatla yüklemek istiyorum ama asphalt 8'de o kadar emek verip satın aldığım en üst seviye araçları kaybetmek istemiyorum. Bunun bir çıkar yolu var mıdır ne yapabilirim?
Arkadaşlar bir şey soracağım. Ben bir hata yapıp tekrar film hector uygulamasından film izleyip diğer klasörünü şişirdim. 8.1'i formatla yüklemek istiyorum ama asphalt 8'de o kadar emek verip satın aldığım en üst seviye araçları kaybetmek istemiyorum. Bunun bir çıkar yolu var mıdır ne yapabilirim?
Arkadaşlar bir şey soracağım. Ben bir hata yapıp tekrar film hector uygulamasından film izleyip diğer klasörünü şişirdim. 8.1'i formatla yüklemek istiyorum ama asphalt 8'de o kadar emek verip satın aldığım en üst seviye araçları kaybetmek istemiyorum. Bunun bir çıkar yolu var mıdır ne yapabilirim?
Arkadaşlar hani whatsappdan bildirim geldi üstte saatin orda cıkıcak mı sms cevapsız arama vs?
çıkmazsa o bara geri yokki
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
BUILD etkinliğine işteya ben konuya biraz fransız kaldım uzun zamandır takip etmiyorum mesajları 4 gün neye kaldı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?