ms nin ceosu Satya Nadella mobil tartışma programı yapacakmış bu gün onların saatine göre 13:00 da buda bize göre 19:00 gibi bir süre civarında canlı yayın yapılacak sanarım
ms nin ceosu Satya Nadella mobil tartışma programı yapacakmış bu gün onların saatine göre 13:00 da buda bize göre 19:00 gibi bir süre civarında canlı yayın yapılacak sanarım
Gerçekten de ana ekranda şarj yüzdesini göremeyip bunun için bildirim çubuğunu aşağıya indireceksek çok saçmalamışlar demektir. Ben yinede böyle bir şey yaptıklarına inanmak istemiyorum.
Gerçekten de ana ekranda şarj yüzdesini göremeyip bunun için bildirim çubuğunu aşağıya indireceksek çok saçmalamışlar demektir. Ben yinede böyle bir şey yaptıklarına inanmak istemiyorum.
İnanmak istemiyorsunuz ama gerçek bu pil yüzdesi ana ekranda görünmeyecek malesef Şimdiye kadar çok merak edilmesine rağmen sızdırılmadı böyle bir şey. En son 630 u da gördük ama yüzde görmedik.
Bu nasıl bir saçmalıktır ya? Ben tuş kilidini açıp bildirim çubuğunu indirdikten sonra, tuş kilidini açıp insider pro'yada tıklıyorum ne anlamı var şimdi bu yaptıklarının neyi çözdüler? Hayret bir şey yahu.
Bu nasıl bir saçmalıktır ya? Ben tuş kilidini açıp bildirim çubuğunu indirdikten sonra, tuş kilidini açıp insider pro'yada tıklıyorum ne anlamı var şimdi bu yaptıklarının neyi çözdüler? Hayret bir şey yahu.
Valla şöyle bir şey söyleyeyim sana sızıntılarda hızlı ayarlarda mobil veriyi aç kapa koymamışlar. Herşeyi koymuşlar en önemlisini koymammışlar. Buda var.
Bunların bir ara ayarlanacağı sızıntısı vardı. Hızlı ayarlar belli ekran ölçüsünün altında 4/ büyüklerde de 5 olacağı söyleniyordu. Bunlarında kullanıcı isteğine bağlı olarak ayarlanacağı söyleniyordu. Belki öyledir. Sızıntı olmayan kısımlarda bu da çıkabilir. Çünkü dedikodulara göre sızıntılar daha wp 8.1'in çeyreğini oluşturuyormuş. Çok daha fazlası gelecekmiş. O zaman daha hiçbir şey belli değil.