Mia Alfanso Üye bsavr' Alıntı: Game D. konferansında oyunmu tanıtılcak? Genişletmek için tıkla ... hocamın kastettiği wp deki Xbox desteği sanırım
bsavr' Alıntı: Game D. konferansında oyunmu tanıtılcak? Genişletmek için tıkla ... hocamın kastettiği wp deki Xbox desteği sanırım
man20 Üye bsavr' Alıntı: Game D. konferansında oyunmu tanıtılcak? Genişletmek için tıkla ... "bu ayın 19'unda başlayacak Game Developer Konferansında da bizleri direk olarak etkilemese de dolaylı yoldan platform için çok önemli gelişmeler yaşanabilir." Bu cümleden ne anladıysan o tatlım.
bsavr' Alıntı: Game D. konferansında oyunmu tanıtılcak? Genişletmek için tıkla ... "bu ayın 19'unda başlayacak Game Developer Konferansında da bizleri direk olarak etkilemese de dolaylı yoldan platform için çok önemli gelişmeler yaşanabilir." Bu cümleden ne anladıysan o tatlım.
beats Üye bsavr' Alıntı: Game D. konferansında oyunmu tanıtılcak? Genişletmek için tıkla ... WP kullanıcılarını da ilgilendiren DirectX 12 tanıtılacak tabi bizi ne derece etkiler o kısmı daha da detaylanır birkaç gün sonra.
bsavr' Alıntı: Game D. konferansında oyunmu tanıtılcak? Genişletmek için tıkla ... WP kullanıcılarını da ilgilendiren DirectX 12 tanıtılacak tabi bizi ne derece etkiler o kısmı daha da detaylanır birkaç gün sonra.
PureFood Üye Ben 8.1 sonrasına neden karamsarım bilmiyorum ama bu büyük güncellemeden sonra pek güncelleme geleceğinden umutlu değilim.. MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.
Ben 8.1 sonrasına neden karamsarım bilmiyorum ama bu büyük güncellemeden sonra pek güncelleme geleceğinden umutlu değilim.. MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.
kimbilir_01 Üye gaag' Alıntı: bu nedir Genişletmek için tıkla ... build 2014 de konuşulacaklar listesi diyebiliriz atarsa 13 sayfa adresi; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gaag' Alıntı: bu nedir Genişletmek için tıkla ... build 2014 de konuşulacaklar listesi diyebiliriz atarsa 13 sayfa adresi; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
papakudioflu Emekli Yönetici Makale_Helvetia' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... kim yapmışsa bişeyi atlamış
turbocore Üye papakudioflu' Alıntı: kim yapmışsa bişeyi atlamış Genişletmek için tıkla ... Bize neden gelmedi bu mail ?
papakudioflu' Alıntı: kim yapmışsa bişeyi atlamış Genişletmek için tıkla ... Bize neden gelmedi bu mail ?
dakamon Üye Sızıntı çok canım sıkılıyor sızıntı olmadımı.... Yönetici tarafından düzenlendi: 19 Mar 2014
byibo Üye Eren_MT' Alıntı: Bunlar daha szıntı bide sürprizlerde var Genişletmek için tıkla ... ne gibi süprizler söylentillermi yoksa başka birşey mi ?
Eren_MT' Alıntı: Bunlar daha szıntı bide sürprizlerde var Genişletmek için tıkla ... ne gibi süprizler söylentillermi yoksa başka birşey mi ?
Makale_Helvetia Üye yalnizruh' Alıntı: ne gibi süprizler söylentillermi yoksa başka birşey mi ? Genişletmek için tıkla ... whatsapp ve foursquare güncellemeleri ve BBM müjdesini verecekler bence
yalnizruh' Alıntı: ne gibi süprizler söylentillermi yoksa başka birşey mi ? Genişletmek için tıkla ... whatsapp ve foursquare güncellemeleri ve BBM müjdesini verecekler bence