ON9
Üye
Bana göre karışmasın. Amberde 920 Black ile 620 ve herhalde Blue ile birlikte yine bir Lumia kurban gidecekAyrıca şunu da düşünmek lazım , şuana dek geleceği gösterilmiş olan tüm özellikler MSnin her telefona vereceği özellikler . Şimdi Nokia işe koyuldu. Nokia da bu bildiğimiz özellikler üstüne kendisi yeni özellikler ekleyecektir. Umarım elle tutulur bir şeyler in bekliyoruzdur. Hadi hayırlısı
İnşallah öyle olmazBana göre karışmasın. Amberde 920 Black ile 620 ve herhalde Blue ile birlikte yine bir Lumia kurban gidecek
O değil de neden hep eski Lumia ikonları var patent resimlerinde. Yoksa bu Özellikler yıllardır var mı ellerinde de yeni mi sunuyorlar bizeRexona reklamında Fatmagül'ün elinde Lumia 1020 var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
NOKİANIN YENİ PATENTİ VE CALL (KİŞİ) YAZINCA EKRANA DİREK ARIYOR. VE MUSİC PLAYER'A BAKARSANIZ İLERİ GERİ BUTONU GELMİŞ 8.1 İLE VE KLASÖRLER ARTIK İOSDAKİ GİBİ KÜÇÜK EKRANDA AÇILICAK
Doğru, TSİ 18.00'de başlayacakSan Francisco saatiyle 09:00 da diye biliyorum. TSİ 18:00 a denk geliyo sanırım
saol alikemal abi aslında 2 nisan gibi beta sürümünü kullanıp nisan sonunda dağıtmaya başlasalar ne iyi olur yabüyük ihtimalle sabah 9 gibi başlar ama San Francisco saatiyle. Yani bizde akşam 6-7 gibi başlar.
Harika olur.Kaç saat sürer acaba? Ben direk canlı yayının kaydını sonra izlemek isityorum en başındanAslında şöyle bir şey yapabilirsiniz @bulutsuzgece canlı yayını simultane tercüme eder bizde dinleriz mesela twitch tv de yapabilir bunu
Kaç saat sürer acaba? Ben direk canlı yayının kaydını sonra izlemek isityorum en başındanAslında şöyle bir şey yapabilirsiniz @bulutsuzgece canlı yayını simultane tercüme eder bizde dinleriz mesela twitch tv de yapabilir bunu
O O değil de
O değil de neden hep eski Lumia ikonları var patent resimlerinde. Yoksa bu Özellikler yıllardır var mı ellerinde de yeni mi sunuyorlar bize
derken? Kim nerede ne zaman saat kaçtaymış27 Mart'da Basın Toplantısı varmış
geldiği an yüklenmeyelim beyler ben yükleyim size de söylerim öyle yüklersiniz :P :P
bu ayın 19'unda başlayacak Game Developer Konferansında da bizleri direk olarak etkilemese de dolaylı yoldan platform için çok önemli gelişmeler yaşanabilir.
17-21 Mart ama ilk iki gün basına kapalı.gdc bugün başlamamış mıydı
MaxiCep Windows Phone 8.1 uygulamasıyla gönderildi.
17-21 Mart ama ilk iki gün basına kapalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?