Dexter Morgan
Üye
Şahsen ben böyle koca bir firma olsam her ülkedeki şirket çalışanlarıdan bir ekip oluştururum böyle forumların sosyal platformların nabzını tuttururum istekleri şikayetleri toplardım.
Bak mesela GM o konuda iyi bir şey yapıyor. Donanımhaberin forumlarını takip ediyor hatta donanımhaber neredeyse onların kankisi oldu daha Elit çıkmadan mesut çevik e eliti vermişlerdi tanıtsın diye. O forumda millet Dis2 için 2 gb ram istediler ve yeni bir kararla 1 gb ram yerine 2 gb ram ile piyasaya süreceklerini açıkladılar. Ama ben ms de böyle bir şey görmedim. Büyük şirketlerin yapacağını küçük şirketler yapıyorgeneral mobile forumlara bakıyor. Gmd 2 boşuna 2 gb ram ile çıkmayacak
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
elite modeli sayfalarında pek yakında diye yazmış ve 3gb ram belirtmiş iyi işler yapmaya çalışıyorlar ancak unutmamak lazım ki hiç bir zaman firmalar en iyisini çıkarmazlar kullanıcı yorumlarını ne kadar dikkate alırlar tartışılır ancak tüm firmalar birbirlerine yakın özellik kullanırlar bir nevi danışıklı dövüş şuanda emin olun 4- 5 sonra çıkaracakları telefon özellikleri bile bellidir ancak her çıkan yeni cihaza en fazla bir iki özellik eklerler kullanılan donanımlar özellikler değişsede fiatlar genelde birbirine yakındır düşünsenize 7-8 öncesinde nokıa 6600 1000 tl idi ve bir zamanların amirali idi ve günümüzün amiral leride yine aşağı yukarı aynı mesela lumia 920 1650 tl den girdi ve şuan 1000 tl civarı..general mobile forumlara bakıyor. Gmd 2 boşuna 2 gb ram ile çıkmayacak
Aynen zaten 1320'nin menü tuşları sanal değil bu başka bir model ama hangisi çözemedimYa o çok büyük bir el (acayip büyük) yada o telefon kesinlikle 1320 olamaz.
yanlış haber değilse 3gb ram ile geliyorBak mesela GM o konuda iyi bir şey yapıyor. Donanımhaberin forumlarını takip ediyor hatta donanımhaber neredeyse onların kankisi oldu daha Elit çıkmadan mesut çevik e eliti vermişlerdi tanıtsın diye. O forumda millet Dis2 için 2 gb ram istediler ve yeni bir kararla 1 gb ram yerine 2 gb ram ile piyasaya süreceklerini açıkladılar. Ama ben ms de böyle bir şey görmedim. Büyük şirketlerin yapacağını küçük şirketler yapıyor
Neden bu kadar kastınız anlamadımAynen zaten 1320'nin menü tuşları sanal değil bu başka bir model ama hangisi çözemedim
kesin 1320 çünkü saat 13:20Ya o çok büyük bir el (acayip büyük) yada o telefon kesinlikle 1320 olamaz.
kesin 1320 çünkü saat 13:20
1320 ve 625 resimlerini karşılaştırdım 1320'ye daha yakın geldi banaO yanıltıyor. Eğer 1320 ise o resmi montajlayarak koymuşlar ve ellere göre orantısını ayarlayamamışlar demektir. Baksanıza 1320 orta parmak kadar olabilir mi hiç?
Nokia refocus güncelleme alıp tüm lymialar için aktif olduğu söyleniyor ama denedim yüklenmiyor
Windows Phone 8.1 Final Yapı numarası:8.10.12335.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?