Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

gündüz saatlerinde bir soru sormuştum ama gözden kaçtı sanırım. sdk'da göründü mü bilmiyorum ama müzik çalar uygulamasındayken pause tuşunun yanında müziği tamamen durdurmaya yarayan stop tuşu gelecek mi veya gelme ihtimali ne kadardır?

dakamon

Üye
Ben hiç görmedim böyle bir şey.

Ana ekranındaki tile ların biri veya birkaç tanesiyle alakalı. Mesela systiles veya vodafone self servis böyle sorunlar yaratmıştı bende. Ana ekrandan kaldırdım sorun düzeldi.
lock screen den dolayı olmuş olabilir.gerçi gün içinde tekrar yapmadı ama.

bsavr

Üye
Messenger'a baloncuk değilde bir mesaj geldiğinde yavaştan küçük küplerle toplansın bir kareye ve birleşşin bildirim sesi çıksın

Tepkiler: skynet, pirenuri ve SamilGoktas

dakamon

Üye
Messenger'a baloncuk değilde bir mesaj geldiğinde yavaştan küçük küplerle toplansın bir kareye ve birleşşin bildirim sesi çıksın
wp bunu becersin bende bu diyarlardan giderim

Tepkiler: emreeozden ve turbocore

papakudioflu

Emekli Yönetici
konularda mesaj yazarken forum kurallarına dikkat ediniz. Bu konuda başka uyarım olmayacak ve kurallara dair cezai prosedür işletilecek.

Tepkiler: Nextman

YkPkY

Üye
Kayseri diyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

YkPkY

Üye
O değilde ya siz anlamıyorsunuz ya ben şu linkte 1 buçuk saat sonra build başlayacak gösteriyor.

sizin paylaştığınız link bu

kayseri

Apple ios 7 tanıtımından hemen sonra yayınladı betayı. Benim tahminim aynı şekilde yapacaklar)

kısmet bakalım.Benim de tahminim kararlı sürümün fazla gecikmeyeceği yönde.

baktım bende ama konferansla ilgili birşey göremedim.bir tarih ayarlanmış ama detayı yok.troll hareketi olabilir

konferans nisanda

baktım bende ama konferansla ilgili birşey göremedim.bir tarih ayarlanmış ama detayı yok.troll hareketi olabilir

konferans nisanda

bende girdim linke bende 7 saat 28 dk gösteriyor ama ne olduğu belli deil İngilizcem olmdğı için anlayamadım

bende girdim linke bende 7 saat 28 dk gösteriyor ama ne olduğu belli deil İngilizcem olmdğı için anlayamadım

bi tarih verilmiş ama ne ile ilgili olduğu hakkında bir detay yok..bende anlamadım..takılmayın en iyisi..etkinlik nisan da gerçekleştirilecek..kesin bilgi