Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

kursat99

Üye
Aramızda 0.3 ün lafı olmaz. Versin 4 inçliklere de Microsoft.

Tepkiler: Mia Alfanso
    Konu Sahibi
Tom Warren
Microsoft bir resmi sunumunda Bu garip fotoğrafı kullandı. 8X üzerindeki bu Tile büyüklüklerini ve 3 kolon olmasını not edin.

Twitin hemen altında söz konusu resmin uydurma olduğunu belirten bir yorum var
Yani muhtemelen resim gerçek değil.

Microsoft da Windows Phone 8.1 tweetlerini atmaya başladığına göre

Windows Phone 8.1 at ENT level includes S/MIME VPN RAP-TLS, & Enhanced MDM. TAA for @surface is close. #FedForum14

@bulutsuzgece

Güncellemenin girişimcilere özel (enterprise level) getireceği içerikten bahsetmiş.
Bakalım asıl merak edilen özelliklerle ilgili başka ne twitler gelecek.

dakamon

Üye

ya ms nin twitinden ne olur bu güne kadar doğru düzgü insanları heyecanladıracak şeylerden bahsetmediler meraklandırmafılar ki ben bizim bildiklerimizden farklı heyecanlandıracak şeyler söyleyeceklerine inanmıyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Serhan

Üye
Hayatımda bu kadar beklemeyi ios 7 de olmuştu

Tepkiler: pirenuri, Rainesto, Aybin.Kilic ve 2 diğerleri
Bu gidişle 925 alacağım herhalde

Tepkiler: Serhan

papakudioflu

Emekli Yönetici
Twitin hemen altında söz konusu resmin uydurma olduğunu belirten bir yorum var
Yani muhtemelen resim gerçek değil.

evet dikkat ettiysen görsel eski konsept tasarımlarda sıkça kullanılan bir görsel. Sadece 8X'e shopla yapıştırılmış.

en çok istediğim şu 3. kolon işi. 625e yapsınlar bi güzellik 4.7 ekranı var((

Tepkiler: HeroMR ve Serhan

Bay H

Üye

Tepkiler: PureFood, Dexter Morgan ve skynet
N9 candır

Son düzenleme:
Tepkiler: sekajmer

Sensation

Emekli Yönetici
Veeee Cortana videoda...

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: Serhan, OttomaN TigeR, pirenuri ve 9 diğerleri
Tüm telefonlara verirler de, hatta abartıp wp7 li telefonlara bile veripte 620 ye vermezler mi
620 cami avlusuna bırakılmış çocuk gibi. Hatta nokia : Ula biz 620 diye bir telefon mu üretmiştik falan da der mi der

Tepkiler: skynet, Rainesto ve suyunsesi

HeroMR

Üye
Veeee Cortana videoda...

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Teşekkürler. Ben de geliştirici olmak istiyorum kodlama bilgim yok ancak PHP biliyorum ve kodlar PHP'ye gerçekten çok benziyor. Kısa süre uğraşsam çözerim. Başta "CANLI TV" gibi basit şeylerden başlarım ama SDK kuramıyorum bilgisayarım W8 değil.

4MaGuS

Üye
İyi güzel de bu cortananın niye hiç sesi çıkmıyor
vidyoda genel olarak ses yok kesmişler bilerek haralde görüntü yeter diye görünenlerden de pek konuşuyor gibi degil genelde sanki eliyle yapıyor bu arada daha çok bana bu cortana ayarları gibi geldi

merhaba
C# bilmen gerekir , acikakademi.com yazgelistir.com geleceginyazalari.com vb sitelerden gerekli desteği alabilirsin

ON9

Üye
cortana çokda önemli değil benim için. Here City Lensi kaçımız çok kullanıyor mesela veya smart camera lensini?
Smart cam çekimleri berbat bence 1.3 mp gibi. City lens konusunda ise bilmediğiniz bir şehirde işe yarar sadece tıpkı navigasyon gibi. Hiç kimse bildiği bir yerde navigasyon kullanmaz.