Haber WP8.1 için yeni bir dosya yöneticisi daha geldi: FileEx

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
WP8.1 için yeni bir dosya yöneticisi daha geldi: FileEx
Windows Phone 8.1 [Preview] yüklü cihazlar için çoklu dosya ve klasör işlemleri ile şeffaf karo desteği sunan FileEx dosya yöneticisi mağazadaki yerini aldı.

Windows Phone için gerçek bir dosya yöneticisi görevi gören FileEx ile cihazınızdaki dosya ve klasörlerden yalnızca bir tık ötedesiniz! Dosya işlemleri gerçekleştirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Tek seferde çoklu dosya ve klasörleri taşıma, kopyalama, silme işlemleri yapabilmeye ne dersiniz? Yine aynı şekilde çoklu dosyaları paylaşım destekli herhangi bir uygulamada ya da NFC, Bluetooth yahut e-mail üzerinden paylaşmaya? Veya çoklu dosyaları tek seferde yeniden adlandırmaya? FileEx bunların hepsini yapabiliyor.

Eğer bazı klasörlere sık erişim sağlıyorsanız, dilediğiniz gibi favorilere ekleyebilir veya başlangıç ekranına sabitleyebilirsiniz. Aynı şey dosyalar için de geçerli...

Kullanıcı arayüzü de yine size göre özelleştirilmiş durumda. Öyle ki ruh halinize uyum sağlamak için sizin seçtiğiniz tema rengini kullanıyor.

Uygulama reklamlı ve ücretsiz. Ancak 2 TL ödeyerek gelişmiş özellik ve ayarlara erişim sağlama, geliştirici ile doğrudan iletişim kurabilme, son kullanılanlar, sık kullanılanlar çeşitli fonksiyonları kullanma avantajına kavuşabilirsiniz. Gelecek sürümlerde uygulamayı satın almış olan Premium kullanıcılar, ZIP desteği vb gibi) yeni gelecek beta özelliklere de ilk olarak kavuşacaklar.

Uygulama universal tabanlı olarak hazırlandığından, Windows 8.1 sürümü de yakında çıkacak ve telefondan uygulamayı satın almış olan kullanıcılar, Premium bilgilerinin cihazlar arası senkronizasyonu sayesinde bilgisayar sürümünde de Premium avantajından yararlanabilecekler.

Özellikler:

· Cihaz ve SD karttaki herhangi bir klasörde gezinebilme

· Çoklu dosya kopyalama, taşıma, silme, ad değiştirme işlemleri yapabilme

· Çoklu dosya paylaşımı yapabilme (NFC, e-mail ve Bluetooth dahil)

· Kullanımı kolay, akıcı arayüz

· Herhangi bir dosyayı ilgili uygulama ile açabilme

· Sık kullanılan klasörler belirleyebilme

· Dosya ve klasörleri başlata sabitleyebilme (Şeffaf karolarla!)

· Bilinen dosya türleri için küçük resim veya simge görünümleri

Premium Özellikler:

· Reklam yok

· Sık kullanılan dosyalar

· Son kullanılanlar listesi

· Genişletilmiş ayarlar

· Geliştiricinin kişisel e-maili ile doğrudan iletişim

[Linke Yalnızca WP8.1 Preview Yüklü Cihazlar Erişebilir]

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2527662, papakudioflu, skynet ve 4 diğerleri

dawid

dawid

Üye
iyi haber teşekkurler

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Teşekkürler, güzel bir uygulamaya benziyor.

Ancak "Gelişmiş Ayarlar"'dan kasıt nedir tam olarak anlayamadım

zaakaan

zaakaan

Üye
:tşk: Yalnız Tele-Alışveriş reklamlarına benzemiş tanıtım hoş olmuş :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: zaakaan

ErenMSC

Üye
Haber için :tşk:

dakamon

dakamon

Üye
Umarım ful sürüm olmayan ama bütün özelliklere sahip bir video düzenleme uygulaması gelecektir. Şimdilik ilk olup bu işin ekmeğini yemeye çalışıyorlar. Haber için teşekkürler.

fraps34

Üye
Şimdiye kadar denediğim tüm dosya yneticileri tırt çıktı , hepsi işlevsiz birde bunu deniyeyim bakayım.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bende şu an hepsi yüklü.
Hangisi daha çok gelişirse onu kullanmayı düşünüyorum.

Pocket Explorer
Pocket File Explorer
Windows Phone Explorer
Aerize File Explorer
FileEx

Şimdilik Aerize'nin arayüzü daha çok hoşuma gidiyor.
Yakında güncelleme ile eksik özellikler de tamamlanacak ve Türkçe dil eklenecek.
Eğer diğerleri çok farklı veya ileri düzey bir özellik getirmezse, Aerize ile devam etmeyi düşünüyorum. :hmmm

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Tavsiye Ediyon mu Özgür Abi ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiye Ediyon mu Özgür Abi ?

Pocket Explorer -> Çok hızlı indeksleme yapıyor, arayüzü kullanışlı, küçük resim (thumbnail) görünümü var, çoklu seçim var, Türkçe yok, deneme sürümü (fiyatı 5 tl)

Pocket File Manager -> İndeksleme yavaş, arayüzü çok sade ve kullanışlı, çoklu seçim var, Türkçe desteği var, thumbnail görünümü var (ayarlardan önizleme seçeneğini açın).

Windows Phone Explorer
-> İndekslemesi orta hızda, arayüz giderek iyileşse de halen yeterli kullanışlılığa erişemedi, thumbnail görümü var, çoklu seçim henüz yok, Türkçe yok

Aerize File Explorer -> İndekslemesi orta hızda, arayüz güzel ancak kullanışlılık yönünden eksikleri var (önümüzdeki güncelleme ile tamamlanacak), thumbnail görünümü yok (önümüzdeki güncellemede gelecek), çoklu seçim yok (önümüzdeki güncellemede gelecek), Türkçe yok (önümüzdeki güncellemede gelecek)

FileEx -> İndekslemesi iyi ancak klasör seçimi aşaması yorucu, arayüz kötü ve pek kullanışlı değil, thumbnail görünümü var, çoklu seçim var, Türkçe yok, gereksiz ücretlilik konulmuş

@papakudioflu @Sensation

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
plenken

plenken

Üye
Teşekkürler. Çok kullanışlı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şimdilik en ciddi yolu almış olarak FileEX görünüyor. Entegrasyonu ilerletmişler.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Şimdilik en ciddi yolu almış olarak FileEX görünüyor. Entegrasyonu ilerletmişler.

Kullanımı çok karışık geldi bana. Aerize arayüz konusun da sanırım şimdilik en iyisi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye

hepsi birbirini takip ediyor ilk çıkan wp eplorerda şuan çogu şeyi yapabiliyor, aerize explorerda fena degil ancak tasarım hiç hoşuma gitmiyor benim, pocket file maneger görünüm olarak çok güzel son sürümde biraz hızlanma olsada wp explorer kadar hızlı degil deneme yaptım, fileex en gelişmiş gibi dursada tasarım ve kullanışlılık olarak bana göre en berbat olanı, haftaya yeni gelen güncellemeler (geleceğini umuyorum) ile bu özellikler diğer programlarada gelir bence benim en begendiğim wp explorer şuan

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Kullanımı çok karışık geldi bana. Aerize arayüz konusun da sanırım şimdilik en iyisi.

Evet FileEx'in arayüzü biraz karışık ve zahmetli.

Şu an için en hızlısı ve en iyisi Pocket Explorer.
Ancak ücretli olması ve Türkçe desteği bulunmaması kötü.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher

ErenMSC

Üye
Güzel bir özelliği var. Artık başlangıç ekranına sabitlediğiniz Depo Kart tilesi ile direk hafıza kartını erişiliyor.

Posta ile gönderildi.

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.

Üst Alt