Yanlış yazmış olabilir misin ? Lumia Cyan 3051.50009.1424.0004, senin yazdığın 3051.40000.1424.0004 ufak bir hata sanırım neyse önemli değil indirdiği Lumia Cyan.
Yanlış yazmış olabilir misin ? Lumia Cyan 3051.50009.1424.0004, senin yazdığın 3051.40000.1424.0004 ufak bir hata sanırım neyse önemli değil indirdiği Lumia Cyan.
Tamam teşekkür ederim o zaman internet olan bi yerde kurayım birde bir sorum daha olacak.Geçen ki küçük güncellemeyi yaparken yedeklerin 38 gb olduğunu gördüm.Bizim telefonlar zaten 32 gb bunu yükle dersem telefon nasıl yapacak?Yada o yedekleri benim bilgisayardan yada başka birşeyden ayarlama yapabilmem mümkün mü geri yüklenecek yedeklerde?
GDR1 ile gelen hafif yavaşlık son güncelleme ile aynen devam ediyor. GDR1 ile gelen performans kaybı %11 gibi. Batarya durumunu test etmeye zamanım olmadı. Performans analizlerini kendim hazırladığım bir yazılımla yapıyorum. Uygulama geliştirenler Windows Phone SQLite Performace şeklinde Google'da arama yaparak örnek kodlara da ulaşabilirler.
Ben nsu ile yükledim ama yedeklediğim ayarlarım, uygulamalarımı yukleyeceğim yeri bulamadı başlangıç ekranı dizilişi bile yedekleniyordu. nasıl yapıldığı hakkında bilgisi olan var mı?
Ben nsu ile yükledim ama yedeklediğim ayarlarım, uygulamalarımı yukleyeceğim yeri bulamadı başlangıç ekranı dizilişi bile yedekleniyordu. nasıl yapıldığı hakkında bilgisi olan var mı?