emz
Üye
Arkadaşlar konuyla alakasız ama yeni konu açmamak adında burada sormak istiyorum . Telefondan daha önce sildiğim fotoğrafları telefona tekrar attığımda tarih sırasına göre değil karışık görünüyor . Nasıl düzeltebilirim ? Bilgisayara Run As Date(dosyaların tarihlerine müdahale etmeye yarıyor) indirip bütün fotoğrafların tarihlerine baktım yanlış olanları düzelttim telefona tekrar attım bişey değişmedi hala 2 yıl önce çektiğim fotoğraf en sonda görünüyor .
Gdr1 güncellemesini almak için Preview for Developer uygulamasını cebe indirip, üyelik oluşturup güncelleme kontrolü yapman yeterli olur. Gelen güncelleme paketini yükleyince bir kez daha güncelleme kontrolü yapmanız lazım.NSU ya bağlamadan yapma imkanım var mı ?
Yükleme olayına bakarsam tahminimce 25-40 mb arasında gibi.Arkadaşlar kaç mb bu gdr1?
Abi o tarih cihaza atılma tarihi olarak geçiyor. Oluşturma tarihi değil. Eğer dizmek istersen en eskiyi ilk at en yeniyi son. O zaman istediğin olacaktır
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]
Adamların eksiği yok ki biz daha onlara yetişmeye çalışıyoruz ondan bu heyecanama artık oldu bence benim için bi eksiği kalmadı
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Benim düzeldi kendi kendineArkadaşlar konuyla alakasız ama yeni konu açmamak adında burada sormak istiyorum . Telefondan daha önce sildiğim fotoğrafları telefona tekrar attığımda tarih sırasına göre değil karışık görünüyor . Nasıl düzeltebilirim ? Bilgisayara Run As Date(dosyaların tarihlerine müdahale etmeye yarıyor) indirip bütün fotoğrafların tarihlerine baktım yanlış olanları düzelttim telefona tekrar attım bişey değişmedi hala 2 yıl önce çektiğim fotoğraf en sonda görünüyor .
Arkadaşlar ben şimdi WP8.0 a geçip oradan cyan+wp8.1 sonra gdr1 son güncellemeye kadar güncelledim. Ve hem bataryada hem cihazın stabilliğinde aşırı bir artış oldu tek sıkıntı sararma o da debian rede inş.. Böyle devam Microsoft
Ben Cyan yüklediğimde ekran titremesi yoktu. Peşinden tekrar Gdr1 Ön izlemeye geçtim, şuanda da yok. (NL920)Cyanda olpta menuleri kaydırdığında ekranı titreme yapan varmı
Olmuyor ekran titremesi. Arkadaşlar her şey kapalı halde yatmadan önce telefonu koyduğum da Cyan'da şarj %88'den %87'ye düşmüştü. Üzerine gdr1 yapınca %99'dan %74'e düştü. Şarj konusunda WP8.0+Black kadar olmasada Cyan gayet başarılı. Ama cyanda da kelime tahmini sorunu var. Yani mecburen gdr1 devam edeceğim. Tahmin çok önemli.Ben Cyan yüklediğimde ekran titremesi yoktu. Peşinden tekrar Gdr1 Ön izlemeye geçtim, şuanda da yok. (NL920)
Kaydırma yapınca yazıların titreyerek gitmesi wp nin temel sorunudur , sorunu maalesef wp8.1 ilede çözemediler. GEçen gün turkcelin bayisindeydim teşhirde yeni çıkan Lumia 630 koymuşlar. Deniyeyim dedim kaydırmalarda titreşim sorunu ondada mevcuttu.Cyanda olpta menuleri kaydırdığında ekranı titreme yapan varmı
Bu sorun oluşturmuyorki. Yani ne gibi bir sorun oluşturabilir?Kaydırma yapınca yazıların titreyerek gitmesi wp nin temel sorunudur , sorunu maalesef wp8.1 ilede çözemediler. GEçen gün turkcelin bayisindeydim teşhirde yeni çıkan Lumia 630 koymuşlar. Deniyeyim dedim kaydırmalarda titreşim sorunu ondada mevcuttu.
Kaydırma yapınca yazıların titreyerek gitmesi wp nin temel sorunudur , sorunu maalesef wp8.1 ilede çözemediler. GEçen gün turkcelin bayisindeydim teşhirde yeni çıkan Lumia 630 koymuşlar. Deniyeyim dedim kaydırmalarda titreşim sorunu ondada mevcuttu.
O arkadaş kim bilmiyorum ama turkcell mağazasında denediğim wp 8.1 çıkışlı Lumia 630 de bile ekranı kaydırınca yazılar titreyerek gidiyordu.Hemde temel sorun??
Hiç kimsede olmayan titreme??
Yine titrek ekran iddiası Bizim Bi titrek arkadaşımız vardı. Ara ara ekran titriyor diyerek geliyordu. Yoksa o sen misin? hani işin garip tarafı hiç kimsede yok titreme. Herkes çek video koy dedi. Vatandaş çekemedi sonra kayboldu gitti.
Çekeceğin videoda o sorunun görülebileceğini sanmıyorum , direkt kullanırken belli olur.Yada çok kaliteli bir kamerayla 60 fps video çekersen belli olur. Gdr1 ile birazcık daha ekran kaydırma iyileşti ,eksiye oranla daha pürüzsüz gidiyor ama hala tam anlamıyla bu sorun gitmiş değil , sürüklerken titreşim sorununu çözemediler. Kıçı kırık dandik Turkcell t50de bile daha akıcı kaydırma yapıldığını görünce wp den gün geçtikçe soğuyorum.Ben çekebilirim video ve bu Sorun teşkil ediyor arkadaşım gorseli bozan hdrşey sorundur bnm için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?