Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

[/URL]

dakamon

Üye
Ms bence en özel mühendisleri aldığını pek düşünmüyorum. Ms de adamlar salla başı al maaşı diye çalışıyor. Ben google ve apple mühendislerinin MS den daha üstün zeki ve yenilikçi olduklarını düşünüyorum. MS aynı devlet kurumu gibi bir eşy olmuş.
Güncelleme sıklığına gelirsek şimdi biz diğer sistemlerle karşılaştırdığımız için bu güncelleme sıklığı insanlara yavaş geliyor çok normal çünkü güncellemelerle gelenler bizi andoid ios seviyesine hala çıkaramadı ama şunu unuyoruz andorid kaç yıldır güncelleme alıyor yada ios? Wp8 kaç yıldır güncelleme alıyor. Şimdi biz 7 8 senelik bir süreci adamalara bir yılda yapmalarını istiyoruz. İstesekte olabilitesi zor bunu iyi analiz etmek lazım. Bunları diyorum diye de MS yi savunuyor algısı oluşmasın babamın şirketi değil ne hali varsa görsün o beni ilgilendirmez ben aldığım hizmete bakarım güncelelmelere ve sisteme verdikleri öneme bakarım.
MS nin yapacağı en önemli şey yenilik getirmek aksi halde diğer sistemlerle arasındaki açığı kapatmak bir şey kazandırmayacak.
Hey maşallah

Tepkiler: emz

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aslında olay sığ useragent hırsızlık değil. İnternet Explorer eklenen bir eklentiyle sitelere göre otomatik useragent değiştiriyor. Şöyle ki örnek olarak maxicep mobil sitesi en iyi iphone cihazlarına Response oluyor. O yüzden maxicep'te cihazlarımız iphone olarak görünüyor. Fakat twitter mobil sayfası en iyi Android cihazlara göre Response olduğu için twitterda Android gözüküyor. Başka bir site mozilla5.0'a Response oluyorsa orada da cihazınız mozilla olarak tanıtır kendini. Bu aslında internet sitelerinin mobil sayfalarındaki tutarsızlıkların da önüne geçip kullanıcının tarayıcıda en iyi mobil deneyimi almasını sağlıyor.

Tepkiler: alasulumurat
Bu uygulama ne

Valla ben böyle şeyleri takmayan biriyim. Gidipte bir iphone kullanıcısı önünde telefonumla hava atmadım Bana çok komik ve çocukça geliyor bu hareketler. E ama başkası gelip benim önümde havasını attı. Sonuç ne oldu biliyor musunuz. Adamın 2.500 TL lik telefonunun hava atarak bana gösterdiği olayı ben 1000 Liralık telefonumla akıcı şekilde aynen yapınca o morardı
Arkadaşlar siz hava atmaya çalışmayın telefonlarınızla. Telefonlarımızın hava atılacak özelliği yok. Bırakın arkadaşlarınız atsın havasını. Sizde de benzer özellik varsa karşılık verin. Yoksa aferin telefona deyin çekilin yani. Önemli olan şu, para verip aldığın telefon sana hava atmak dışında bir getiri yada kayıp veriyor mu? Yoksa cidden iş yapıyorsun da işine yarıyor mu? Yarıyor ve işini görüyorsa sorun yok ki zaten. Neden bu yırtınmaca? Elin adamı teknoloji maymununa çevirmiş bizi. "Alın size havada 10 takla atabilen cep tarağı hem saçınızı tarayın hem havaya atın takla atsın. fiyatı 3K." HURRAAAAA hemen zıplayıp saldırıp maaşlarımızı komple ona yatıralım. Aileminizin boğazına ekmek mi alacağız tarak mı alacağız. Boşverin ekmeği fırlayın takla atan tarak alın hava atarız....

Tepkiler: dark_13, skynet ve ceza87

cr7kaan7

Üye
Müzik listesi ni pc haricinde telefondan yapabilir miyiz acaba?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

siz neden bahsediyorsunuz anlamış değilim kafam karıştı doğrusu WP İphondan ne çalmış ne yapmış anlamadım

siz neden bahsediyorsunuz anlamış değilim kafam karıştı doğrusu WP İphondan ne çalmış ne yapmış anlamadım
Boşver bence dert edilmeyecek bir mevzu. Eğer birileri dalgasını geçerse bunu MS düşünsün. Ama sanmıyorum. Ali Kemal bey gayet güzel bir açıklama yaptı.
Bence burada GDR1 i konuşalım. Finali ne zaman gelir, Debian Red geliştirmesi GDR1'in üzerine mi gelir yoksa GDR2 üzerine mi gelir? Bunu konuşalım. Var mı bir bilgi bu konuda?

benim bilgim yok ama merakım şu konuda GDR1 var bende Cyan bana ne zaman gelir çok önemli olmasa da

dakamon

Üye
benim bilgim yok ama merakım şu konuda GDR1 var bende Cyan bana ne zaman gelir çok önemli olmasa da
Daha henüz bu belli değil ön izlemeye sahip cihazların cyan güncellemesinin durumu henüz ne zaman geleceği belli değil ama düzeltileceği açıklanmıştı. Eylül de bekliyoruz ama tarih belli değil.

Tepkiler: GianniInfantino
madem konu MSnin ie'yi iphone gibi göstermesi konusu açılmış nacizane fikrimi ben de yazayım.
bunu yaparak mobil sitelerde daha iyi görüntü/performans sağlamaya çalışması biz kullanıcılar açısından iyi (appstore'a yönlendirmesini saymazsak) iyi yapmış kötü yapmış ayrı bir konu, ileri de düzeltir ya da hep böyle kalır onu da bilemem ama düşüncem şu; şimdi sen ie'yi böyle yapıyorsun, sonra araştırmacı siteler veri analizleri sonuç çıkaracak, mobil sitelere en fazla hangi platformla girilliyor? pat sonuç: WP yerlerde, iphone uçuşta! bundan yola çıkarak WP kullanıcıları düşüşte vs vs yorumlar yapılacak. MS daha çok zarar edecek böyle kanımca.

beats

Üye
Hayır cihaz yine WP8.1 IE11 olarak görünüyor, bunu:

Sitesine tarayıcıdan girerek de bakabilirsin.

Tepkiler: ceza87
Şunu tekrar sorayım cevap alamadım kusura bakmayın sadece youtube da mobil sürüm giriyor neden masaüstü sürümden girmiyor

Şunu tekrar sorayım cevap alamadım kusura bakmayın sadece youtube da mobil sürüm giriyor neden masaüstü sürümden girmiyor
sitenin sol üstteki Seçenekler menüsünü açınca menünün en altındaki "Masaüstü Bilgisayar" seçeneğini seçince masaüstü sürüme geçmiyor mu?
Hayır cihaz yine WP8.1 IE11 olarak görünüyor, bunu:

Sitesine tarayıcıdan girerek de bakabilirsin.
o zaman yaptıkları hile acayip bi hile iphone mu görecek ie mi görecek site mi seçiyo bunu acep?

Hocam ayarlardan masaüstü yaptıktan sonra youtube u aç. Yine mobil girecektir. Sol üstteki 3 çizgili düğmesine tıkla solda açılan bölmenin en altında Masaüstü Bilgisayar yazıyor ona tıklayınca masa üstü versiyona geçiyor ama tavsiye etmiyorum. Ağır çalışıyor.

sağol bunu biliyorum ama benim merak ettiğim masa üstü seçmiş olduğum halde neden her sitede masaüstü görünüm oluyorda youtube de olmuyor

Arkadaşlar Cyan'dayım ama kelime tahminleri pert olduğu için GDR1'e geçmek istiyorum şarj nasıl GDR1'de? Çok mesaj yazan birisiyim de.

Arkadaşlar Cyan'dayım ama kelime tahminleri pert olduğu için GDR1'e geçmek istiyorum şarj nasıl GDR1'de? Çok mesaj yazan birisiyim de.

bir sayfa geride beni şarj durumu var 10 numara

efege

Üye
Preview cılar için cyan ne zaman gelecek?