ben şeyi fark ettim birde önceden yoktu sanarım belki vardır e-posta hesaplar kısmında eklediğiniz hesaplara önceden tıklamada seknokize et veya sil diye seçenek çıkıyordu şuan direk hesabın ayarlarına gidiyor aslında pek ayarlarda sayılmazda farklı bir ekran açılıyor