sinan430
Üye
Başındaki ve sonundaki sembollerden dolayı olabilir
ndn nyle gndrdğmle ilglnysn sylsne brz))))
Onlar klasörü açtığımdan beri vardı yani 3-4 gündür bugün bu hale geldi dediğinş yine de denedim aaama olmadı
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
O zaman format atman gerekebilir
O klasörü sil, yani içini boşalt.Formatta atmak istemiyorum ya
Lumia 1020'de arka planda hic acik uygulamam yoktu. Wifi acikti, 3G vs hersey kapaliydi.Lumia 520 de saat 06:37 de %100 iken şarjdan çıkardım ve hiç dokunmadım telefona, 14:30 da uyandım ve %91di şarj. Yani arka planda çalışan uygulamalara bakıpta pili somuren bir hata var deyin okey ?
Arka planda çalışan uygulamalar demek geriye basılı tutupta aaa feys açık kalmış aşağıya çekeyim demek değil. Sonuçta arka planda whatsapp twitter facebook çalışıyor ve benzeri bir çok program dahaLumia 1020'de arka planda hic acik uygulamam yoktu. Wifi acikti, 3G vs hersey kapaliydi.
Pilin 5 dk icinde video cekerken bile %15 azalmasi mumkun degil. Ben bu pil ile ilgili sikayeti yazmadan once arka planda acik olan uygulama olup olmadigini kontrol ettim zaten.
Br diger sorun da sarjin cok hizli azaldigi zaman telefonun kamera kismi yaniyor gibi isiniyor. Sikinti kesinlikle bu surumde.
Bazi arkadaslar pil kalibrasyonundan bahsetmis bilgisi olanlar nasil yapildigini aciklasinlar da forum amacina ulassin bence. Yoksa sorunu olana cevap olarak bende sorun yok deyip en temel oneriyi sunmak cok verimli olmuyor.
Lumia 1020'de arka planda hic acik uygulamam yoktu. Wifi acikti, 3G vs hersey kapaliydi.
Pilin 5 dk icinde video cekerken bile %15 azalmasi mumkun degil. Ben bu pil ile ilgili sikayeti yazmadan once arka planda acik olan uygulama olup olmadigini kontrol ettim zaten.
Br diger sorun da sarjin cok hizli azaldigi zaman telefonun kamera kismi yaniyor gibi isiniyor. Sikinti kesinlikle bu surumde.
Bazi arkadaslar pil kalibrasyonundan bahsetmis bilgisi olanlar nasil yapildigini aciklasinlar da forum amacina ulassin bence. Yoksa sorunu olana cevap olarak bende sorun yok deyip en temel oneriyi sunmak cok verimli olmuyor.
O klasörü sil, yani içini boşalt.
Telefonu bi kapatıp aç bakalım nasıl olacak
Arka planda çalışan uygulamalar demek geriye basılı tutupta aaa feys açık kalmış aşağıya çekeyim demek değil. Sonuçta arka planda whatsapp twitter facebook çalışıyor ve benzeri bir çok program daha
Arkadaşlar kimsenin dediği kimseninkini tutmuyor.
Herkes kendi dediğini genellemekle meşgul.
Bırakın artık lütfen bu işleri.
Yaptığınız güncellemelere biraz zaman tanıyın.
Güncellemeyi yaptıktan sonra 2. gün başlıyorsunuz hemen vay şöyle, vay böyle.
Üstelik herkeste aynı şekilde olmamasına rağmen.
Daha önce de belirtmiştim.
Güncellemeyi yaptıktan sonra en az 10 gün kadar bekleyin.
Sistem düzeninin oturmasına fırsat verin.
O zaman daha net görürsünüz neyin ne olduğunu.
Arkadaşlar kimsenin dediği kimseninkini tutmuyor.
Herkes kendi dediğini genellemekle meşgul.
Bırakın artık lütfen bu işleri.
Yaptığınız güncellemelere biraz zaman tanıyın.
Güncellemeyi yaptıktan sonra 2. gün başlıyorsunuz hemen vay şöyle, vay böyle.
Üstelik herkeste aynı şekilde olmamasına rağmen.
Daha önce de belirtmiştim.
Güncellemeyi yaptıktan sonra en az 10 gün kadar bekleyin.
Sistem düzeninin oturmasına fırsat verin.
O zaman daha net görürsünüz neyin ne olduğunu.
@skynet dostum hucresel veride sorun yaşıyorum. İlla iki kez açıp kapamam gerekiyor. Sende de öylemi?
Uygulama yedeği alınmıyor. Uygulamanın kendisinin yedek alma özelliği yoksa verileriniz kesinlikle gider.
Sadece uygulama listesi alınır ve daha sonra o listeye göre geri yüklenir ki bu bence çok ilkel bir model oysa uygulama geçmişinde her şey var hatta oradan istediğiniz uygulamayı zaman buldukça önem sırasına göre geri yükleyebilirsiniz. Bana göre uygulama yedeği değil uygulama listesi tutulur.
Mesajların yedeklenmesinde sorun yoktur bende sorun çıkmadı çünkü
Ota yuklemeyle o oyundaki bilgilerimin hiç biri değişmedi ama telefon yine yedekleme yapıp tekrardan yukluyor nasıl bir yedekleme yapıyordur bilemem
Minion Rush , my talking tom gibi oyunların backup özelliği mevcut. Royal Revolt oyunuda aynı özelliğe sahiptir. Ve one drive hesabına yedekleme yapıyor
Yedekleme almam gerekiyor ki, telefonu sıfırlamalıyım.
Ben bilmiyorum uygulama kendisi yedek alıyor mu almıyor mu ama Windows Phone uygulamayı yedeklemiyor sadece listesini tutuyor ben onu anlatmak istemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?