YkPkY Üye papakudioflu' Alıntı: Hatanın her türlüsü var bizde Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Ms kankalarımız. Yeni işe girdiler napsınlar. Bi dünya iş verdiler, beyinleri bulanmış bu sıcakta GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
papakudioflu' Alıntı: Hatanın her türlüsü var bizde Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Ms kankalarımız. Yeni işe girdiler napsınlar. Bi dünya iş verdiler, beyinleri bulanmış bu sıcakta GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
YkPkY Üye Sensation' Alıntı: Telefonum servise gitti, karşıya ses gitme sorunu hâlâ düzelmemiş bir daha göndereceğim için ellemedim Genişletmek için tıkla ... Şaka gibi olmuş,geçmiş olsun eski symbiandaşım. Bende çok çekmiştim :/ GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
Sensation' Alıntı: Telefonum servise gitti, karşıya ses gitme sorunu hâlâ düzelmemiş bir daha göndereceğim için ellemedim Genişletmek için tıkla ... Şaka gibi olmuş,geçmiş olsun eski symbiandaşım. Bende çok çekmiştim :/ GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
PureFood Üye Mağaza canlı kutucuğu çalışmıyor. Klasorleme güzel Fotoğraflar kutucuğuna arka planlar gelmiş, ama fotoğrafların içine girince onları göremiyorum.
Mağaza canlı kutucuğu çalışmıyor. Klasorleme güzel Fotoğraflar kutucuğuna arka planlar gelmiş, ama fotoğrafların içine girince onları göremiyorum.
pissed26 Üye mesutmaxi' Alıntı: Sonuçtan haberdar et bende deniyorum reset i Genişletmek için tıkla ... ben uğraşmayı bıraktım bence 925e has bi durumla karşı karşıyayız düzelir sanırım
mesutmaxi' Alıntı: Sonuçtan haberdar et bende deniyorum reset i Genişletmek için tıkla ... ben uğraşmayı bıraktım bence 925e has bi durumla karşı karşıyayız düzelir sanırım
serecans Üye Arkadaşlar bende klasörleme olayı olmuyor sebebini bilen varmı birde gdr1 in versiyon numarası verebilir misiniz
Arkadaşlar bende klasörleme olayı olmuyor sebebini bilen varmı birde gdr1 in versiyon numarası verebilir misiniz
zaakaan Üye Klasör olayı hoşuma gitti gerçekten. Sırf animasyonu hoş diye açıp kapıyorum MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderilmiş olabilir.
Klasör olayı hoşuma gitti gerçekten. Sırf animasyonu hoş diye açıp kapıyorum MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderilmiş olabilir.
pissed26 Üye serecans' Alıntı: Arkadaşlar bende klasörleme olayı olmuyor sebebini bilen varmı birde gdr1 in versiyon numarası verebilir misiniz Genişletmek için tıkla ... tel 925 mi güncelleme yapabildinmi
serecans' Alıntı: Arkadaşlar bende klasörleme olayı olmuyor sebebini bilen varmı birde gdr1 in versiyon numarası verebilir misiniz Genişletmek için tıkla ... tel 925 mi güncelleme yapabildinmi
pissed26 Üye serecans' Alıntı: Evet yaptım Genişletmek için tıkla ... ben yapamadığım için malesef numara veremiyorum
serecans' Alıntı: Evet yaptım Genişletmek için tıkla ... ben yapamadığım için malesef numara veremiyorum
serecans Üye Şimdi klasörleme işlemini buldum süper olmuş benim telefonum rusya varyant lı kardeşimK pissed26' Alıntı: ben yapamadığım için malesef numara veremiyorum Genişletmek için tıkla ... Isa zamanda gelir inşallah kardeşim
Şimdi klasörleme işlemini buldum süper olmuş benim telefonum rusya varyant lı kardeşimK pissed26' Alıntı: ben yapamadığım için malesef numara veremiyorum Genişletmek için tıkla ... Isa zamanda gelir inşallah kardeşim
pissed26 Üye serecans' Alıntı: Şimdi klasörleme işlemini buldum süper olmuş benim telefonum rusya varyant lı kardeşimK Isa zamanda gelir inşallah kardeşim Genişletmek için tıkla ... bakalım hayırlısı hocam
serecans' Alıntı: Şimdi klasörleme işlemini buldum süper olmuş benim telefonum rusya varyant lı kardeşimK Isa zamanda gelir inşallah kardeşim Genişletmek için tıkla ... bakalım hayırlısı hocam
Heimdalll Üye şu mağaza neden canlı kutucuğa geçmiyor anlamadımAkıllı depolamanın canlı kutucuğunda sd kartın bilgisi gözükmüyor sizdede öylemi
şu mağaza neden canlı kutucuğa geçmiyor anlamadımAkıllı depolamanın canlı kutucuğunda sd kartın bilgisi gözükmüyor sizdede öylemi
zaakaan Üye Parlaklık profili Cyan'le mi gelmişti yoksa o da yeni mi? MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderilmiş olabilir.
Parlaklık profili Cyan'le mi gelmişti yoksa o da yeni mi? MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderilmiş olabilir.
Sensation Emekli Yönetici zaakaan' Alıntı: Parlaklık profili Cyan'le mi gelmişti yoksa o da yeni mi? MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderilmiş olabilir. Genişletmek için tıkla ... Cyan ile geliyor.
zaakaan' Alıntı: Parlaklık profili Cyan'le mi gelmişti yoksa o da yeni mi? MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderilmiş olabilir. Genişletmek için tıkla ... Cyan ile geliyor.
zaakaan Üye Sensation' Alıntı: Cyan ile geliyor. Genişletmek için tıkla ... Cyan'e geçtiğimde bakmamıştım da yenidir diye sevinmiştim. Neyse yine yeni sayılır daha Cyan yeni geldi zaten MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderilmiş olabilir.
Sensation' Alıntı: Cyan ile geliyor. Genişletmek için tıkla ... Cyan'e geçtiğimde bakmamıştım da yenidir diye sevinmiştim. Neyse yine yeni sayılır daha Cyan yeni geldi zaten MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderilmiş olabilir.
YkPkY Üye Heimdalll' Alıntı: şu mağaza neden canlı kutucuğa geçmiyor anlamadımAkıllı depolamanın canlı kutucuğunda sd kartın bilgisi gözükmüyor sizdede öylemi Genişletmek için tıkla ... Bendede geçmedi Elbet birgün geçer. Bende çalışmayan uygulamar bile var. Sabır taşı olarak halen çiyanı bekliyorum flash atmak için GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
Heimdalll' Alıntı: şu mağaza neden canlı kutucuğa geçmiyor anlamadımAkıllı depolamanın canlı kutucuğunda sd kartın bilgisi gözükmüyor sizdede öylemi Genişletmek için tıkla ... Bendede geçmedi Elbet birgün geçer. Bende çalışmayan uygulamar bile var. Sabır taşı olarak halen çiyanı bekliyorum flash atmak için GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...